Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 31

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Във връзка с кражбите. Някой успял ли е да застрахова пчелина си срещу кражба или вандализъм?
    За застраховки не знам,но аз вече си плащам на охранителна фирма за да мога да спя спокойно.
    Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от volodq Виж публикацията
    За застраховки не знам,но аз вече си плащам на охранителна фирма за да мога да спя спокойно.
    А те как реализират охраната? Със СОТ система или постоянна "жива охрана"? Какво им е времето за реакция?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    А те как реализират охраната? Със СОТ система или постоянна "жива охрана"? Какво им е времето за реакция?
    Постоянна жива охрана.Ако нещо изчезне и не го намерят до 30 дни,плащат 60 процента от стойноста.
    Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Това вече е работа!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Наблюдател
    Регистриран
    18.11.2013
    Цитат Първоначално публикувано от volodq Виж публикацията
    Коя е тази фирма?Колко ти е таксата на месец?С какво се охранява пчелина ако не е тайна де,може и налични,че се интерисувам и аз да слагам сот.

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Цитат Първоначално публикувано от rosimir83 Виж публикацията
    Коя е тази фирма?Колко ти е таксата на месец?С какво се охранява пчелина ако не е тайна де,може и налични,че се интерисувам и аз да слагам сот.
    Селото си е наело охранителната фирма и аз естествено се включих.Цената е 20лв.на месец за празна къща и 10 лв.за пълна.
    Охранителите са бивши мутри и циганите се насраха и нямам проблеми,защото не само бият,както бях написал в др.пост.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •