Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 35 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 346
    VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Абе пичове, от едно просто зарядно за акумулатори, вие направихте егати скучната тема...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Абе пичове, от едно просто зарядно за акумулатори, вие направихте егати скучната тема...
    Абе за ставането, става. И много други работи също стават. Въпроса е да се направи по най-добрия начин за бърза и качествена работа.
    В такива случаи винаги си спомням лафа от вица:
    "И я моем и тате мое, ама она, козата пръч сака"
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Абе пичове, не може ли пчелите цяла година да ги оставиме сами да си правят каквото си искат, а после с багера да гребем тонове с мед. Вие направихте егати скучния форум.......

Автор
    Регистриран
    10.10.2010
    Пчеларски район
    Велики Преслав
    Много е прав човека.
    Пчелина ми не е електрифициран. Закачам два кабела към акумулатора на автомобила и лепя основите без проблем. Номера е да прецениш кога е готова /залепена / основата за да не я пререже телта. Всичко се получава с малко опит. Вие едва ли не совалка ще построите за да лепите основи. Пчелина ми е от 185 кошера ДБ, Вие си направете сметка колко основи лепя на година, а аз ще ви кажа, че се справям без проблеми по тоя начин.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Абе пичове, не може ли пчелите цяла година да ги оставиме сами да си правят каквото си искат, а после с багера да гребем тонове с мед. Вие направихте егати скучния форум.......
    Матеев не се пали за глупости. Разбира се, разсъжденията ви са полезни, ама си ги разбирате вие тримата... Като почнете с тези параметри, синусоиди, анджъклами дето не мога да им кажа названието от първия път... А важното е в същност да върши работа. Ти сам си го казвал хиляди пъти - максимални резултати с минимален разход на средства и ВРЕМЕ!
    Ако искате да помогнете на "простите юзъри на хардуер", като мен, моля кажете има ли опасност да си изгоря зарядното за лаптопа. ако се пробвам с него да лепя... или ако пробвам да си захранвам винтоверта с него (19V, 4.74A).

P.S. Нищо не разказа за срещата...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    В тази тема намерих доста интересни идеи, но и аз смятам, че по-простите решения са по-удачни.
    Какво ще кажете за това нещо, на снимката? Дали ще мога да си лепя основите с него, докато чета форума?
    Само две щипки може да му се закачат.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри DSC00850.JPG‎  
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Ако искате да помогнете на "простите юзъри на хардуер", като мен, моля кажете има ли опасност да си изгоря зарядното за лаптопа. ако се пробвам с него да лепя...
    .
    Предполагам се бъзикаш, с тоя адаптер за около 15 лева купен преди няколко години от магазина до ц. гара в София лепенето е песен стига да му свикнеш да не режеш основатаЩракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	210m.jpg
Прегледи:      272
Размер:	129.9 KB
ID:	908

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    ЕЙ, това си е моята философия на пчеларстване, не си я присвоявай като собствена!
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от FVCVS CAESAR Виж публикацията
    В тази тема намерих доста интересни идеи, но и аз смятам, че по-простите решения са по-удачни.
    Какво ще кажете за това нещо, на снимката? Дали ще мога да си лепя основите с него, докато чета форума?
    Само две щипки може да му се закачат.
    Ще можеш, но си забравил да снимаш тубата с лепилото.
    @Цеко,
    По колко тела лепиш наведнъж и за колко секунди?
    Някой ще качи ли малко снимки на различни видове рамки и зателвания, така че да се вижда как прикрепвате телта?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    Не съм, защото мислех, че няма да ми трябва в случая. И радиаторчето не съм снимал.
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

Страница 16 от 35 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •