Абе пичове, от едно просто зарядно за акумулатори, вие направихте егати скучната тема...
Абе пичове, от едно просто зарядно за акумулатори, вие направихте егати скучната тема...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Матеев не се пали за глупости. Разбира се, разсъжденията ви са полезни, ама си ги разбирате вие тримата... Като почнете с тези параметри, синусоиди, анджъклами дето не мога да им кажа названието от първия път... А важното е в същност да върши работа. Ти сам си го казвал хиляди пъти - максимални резултати с минимален разход на средства и ВРЕМЕ!
Ако искате да помогнете на "простите юзъри на хардуер", като мен, моля кажете има ли опасност да си изгоря зарядното за лаптопа. ако се пробвам с него да лепя... или ако пробвам да си захранвам винтоверта с него (19V, 4.74A).
P.S. Нищо не разказа за срещата...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
В тази тема намерих доста интересни идеи, но и аз смятам, че по-простите решения са по-удачни.
Какво ще кажете за това нещо, на снимката? Дали ще мога да си лепя основите с него, докато чета форума?
Само две щипки може да му се закачат.
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Не съм, защото мислех, че няма да ми трябва в случая. И радиаторчето не съм снимал.![]()
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
Mateev имам чувството,че пчеличките са само парички за теб.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))