Аз много съжалявам, че ти не дойде. Трябваше да бъдеш там. В момента има избрана нова работна група, в която участвуват всички стари лидери + няколко нови човека, които аз не ги познавам. Интересното е, че всичките те ги предложи един единствен пчелар. Избора стана много набързо и много претупано, в отсъствието на старите вождове и на пловдивската група, които напуснаха заседанието. В работната група участвувам и аз и Bee Varna, защото се самопредложихме. Ако и Бонев беше там, щяхме да изберем (самопредложим) и него. А сега стана така, че пак един или двама човека ще бъдат хвърлени в устата на лъва. Дано да не греша и дано този път наистина се случи нещо ново.

Според мене причината да има малко наши представители е една единствена и виновниците сме си самите ние. Трябваше да присъствуват повече наши хора и да ги изберем.

Може би все още не е късно. В Пловдив ще има аналогична паралелна среща, организирана от недоволните от тази среща. Този път всички трябва да сме там, и ако ще се създава някаква паралелна организация, в нейната работна група трябва да присъствуват повече хора от нашите.