Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 354

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    Пчелинът ми е ограден с бодлива тел, ама не е като Алкатрас и от време на време по някоя крава успява да се промъкне, съблазнена от зелената трева. Кавгите с краварите ми омръзнаха вече. Щях да слагам разни капанчета из пчелина, ама като се знам, колко съм разсеян, сигурно аз ще се хвана. Сега садя издънки гледичия през 50 сантиметра по оградата. Чудно дърво, страшна ограда!

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Аз имах почти същият проблем само че с овце и кози, дори есента бяха обърнали един кошер, беше все още топло. Затова започнахме подмяна на бодливата тел с мрежа. Малко времето ни стопира, но по-добре сега да има сняг и студове отколкото през март след като цъфнат овошките.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от jojonov Виж публикацията
    Пчелинът ми е ограден с бодлива тел, ама не е като Алкатрас и от време на време по някоя крава успява да се промъкне, съблазнена от зелената трева. Кавгите с краварите ми омръзнаха вече. Щях да слагам разни капанчета из пчелина, ама като се знам, колко съм разсеян, сигурно аз ще се хвана. Сега садя издънки гледичия през 50 сантиметра по оградата. Чудно дърво, страшна ограда!
    Този проблем го реших с къпина дива, между коловите с бодлива тел.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •