Забравих да спомена, че при мен не бе просто псориазис а псориаичен поли артрит, псориазиса в последните години беше много тежък и много разпространен по тялото ми.Затова по горе написах, че последните 8 месеца се чувствам така, както не съм се чувствал последните 10 години.
п.п.Избрах най голямата рана която не се беше затваряла 4 години.Викам си един ден пролетта, тая рана ме мъчи толкоз време, а е и на гадно място под пъпа в дясно, където минава колан или ластик на панталони и т.н. Та тя ме мъчи, ще я мъчя и аз, и така започнах да я жиля без идеята първоначално че ще има такъв продължителен успех.Както казах първите дни няма видима подобрение, но след няколко дни просто гледаш как със всеки час раната а и другите които не ги жилиш как се затварят.Да знаеш само, че аз държа много на ужилвания, жилили са ме по 40 пчели наден, но да те ужили пчела по разчоплена раничка ..... не мога да ти опиша болката и чувството, но определено болката е малка сравнение с резултата.Успех пожелавам и дано ефекта и при теб е същия, както каза само ние си знаем какъв Кур е тоя псорязис.

Цитат