Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 48

Преглед на хибрид режима

Разчоплих една рана и започнах да жиля само нея, по 5=6 ужилвания на ден в продължение на месец.Жилих както казах едно място, то беше до пъпа.Отначалото е неприятно и дори се забелязва първите дни леко влошаване, но това е за около 2 3 дена.След това се вижда как със всеки час раните заздравяват и се затварят.След месец нямах и помен по цялото тяло от тая гадост.Раната беше колкото 1 лев жилезен и не се беше затваряла над 4 години, важно е да се разчопли отначало когато се започв жиленето и след това всеки ден само се жили без да се чопли.Сега нямам помен от псориазиса както казах, жилих само една рана а се излекува от цялото ми тяло.Жилената рана сега е с гладка и хубава кожа, само дето е с няколко нюанса по тъмна кожата от останалата кожа ам това са бели кахъри.Важно е да спомена, че за целта ползвах лево семейство, сиреч най лютия ми кошер.Колкото по лют толкова по добре.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Просто онемях. Не мога да повярвам че така лесно мога да се справя. Дано и при мен се получи.Чакам с нетърпение да се оправи времето и почвам. Благодаря ти. Само ние псориатиците си знаем за какво става въпрос. Още веднъж ти благодаря.

Забравих да спомена, че при мен не бе просто псориазис а псориаичен поли артрит, псориазиса в последните години беше много тежък и много разпространен по тялото ми.Затова по горе написах, че последните 8 месеца се чувствам така, както не съм се чувствал последните 10 години.
    п.п.Избрах най голямата рана която не се беше затваряла 4 години.Викам си един ден пролетта, тая рана ме мъчи толкоз време, а е и на гадно място под пъпа в дясно, където минава колан или ластик на панталони и т.н. Та тя ме мъчи, ще я мъчя и аз, и така започнах да я жиля без идеята първоначално че ще има такъв продължителен успех.Както казах първите дни няма видима подобрение, но след няколко дни просто гледаш как със всеки час раната а и другите които не ги жилиш как се затварят.Да знаеш само, че аз държа много на ужилвания, жилили са ме по 40 пчели наден, но да те ужили пчела по разчоплена раничка ..... не мога да ти опиша болката и чувството, но определено болката е малка сравнение с резултата.Успех пожелавам и дано ефекта и при теб е същия, както каза само ние си знаем какъв Кур е тоя псорязис.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Когато идваш в Пловдив се обади непременно да се видим.

Пожелавам ти никога повече псориазис.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Наздраве! За ужилванията по врата си много прав! Веднъж ми се случи такава случка- бях без було. Колегата тъкмо слагаше един магазин. И една рамка падна. Докато го сложа- отиде коня у ряката! 7,8 инжекции по врата и 4,5 по главата. Толкова запомних . Посред нощ се събудих от адска болка. Така се бях вдървил от болка, че едва станах да пия нещо обезболяващо. Не е шега работа пчелната отрова, но го разбрах по трудния начин. Така че, внимателно!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Цитат Първоначално публикувано от Владо-Gillan Виж публикацията
    Разчоплих една рана и започнах да жиля само нея, по 5=6 ужилвания на ден в продължение на месец.Жилих както казах едно място, то беше до пъпа.Отначалото е неприятно и дори се забелязва първите дни леко влошаване, но това е за около 2 3 дена.След това се вижда как със всеки час раните заздравяват и се затварят.След месец нямах и помен по цялото тяло от тая гадост.Раната беше колкото 1 лев жилезен и не се беше затваряла над 4 години, важно е да се разчопли отначало когато се започв жиленето и след това всеки ден само се жили без да се чопли.Сега нямам помен от псориазиса както казах, жилих само една рана а се излекува от цялото ми тяло.Жилената рана сега е с гладка и хубава кожа, само дето е с няколко нюанса по тъмна кожата от останалата кожа ам това са бели кахъри.Важно е да спомена, че за целта ползвах лево семейство, сиреч най лютия ми кошер.Колкото по лют толкова по добре.
    И аз не вярвах отначло, мислех че е временно явление което след седмици ще се възвърне по старо му, но досега всичко е наред.От скоро започна да ме насърбява зад ушите но само насърбява отвреме навреме, няма рана или друго.Ако се появи пак ще го жилна и така.Определено последните 8 месеца се чувствам така, както не съм се чувствал последните 10 години.Скоро ще идвам на Пловдив, гледам че си от Асеовград, може да се видим да пиинем по кафе и ще ти обясня по подробно за какво става дума.Ще ти покажа и коя рана съм жилил и как изглежда сега.

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    За да не стане беля, да уточня нещо. Жиленето по врата трябва да е под нивото на раменете . Ако е по на горе се получава пулсиране на кръвоносните съдове на врата (личен опит ).Жилото е добре да се вади веднага (поне първите пъти- цялото количество на отровата излиза до 10 мин. ). На колената съм стигал до 6 ужилвания (без никаква схема ).Август покрих вр. Мусала.
    А сега наздраве!

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от boris Виж публикацията
    За да не стане беля, да уточня нещо. Жиленето по врата трябва да е под нивото на раменете . Ако е по на горе се получава пулсиране на кръвоносните съдове на врата (личен опит ).Жилото е добре да се вади веднага (поне първите пъти- цялото количество на отровата излиза до 10 мин. ). На колената съм стигал до 6 ужилвания (без никаква схема ).Август покрих вр. Мусала.
    А сега наздраве!
    Благодаря за информацията.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.11.2012
    Аз също пробвал - съпруга сложила ми на кръстата (1-2-3 и т.н.т. до 8-ем на ден) Първи биха заедно з *Алергозан* :-) , последни - кога дойде време чувствам нещо ми липсва (като наркоман :-) ) Общо 80 пчели - вече година и половина кръста ми не боли. Препоръчвам.

Потребител
    Регистриран
    29.12.2011
    Искам само да направя една вметка.
    Добре е да се уточни с какви пчели се извършват ужилванията.
    Отровата на летните и на зимните пчели има различен химичен състав. В резултат на това, съответно могат да се очакват и различни физиологични реакции на организма.
    Включително усещането за болка, алергичните реакции и т.н. А също и различен лечебен ефект, очакван като следствие от прилагането на въпросните лечебни пчелни ужилвания.
    Колкото до апитерапевтите, изобщо не знам дали и в каква степен се съобразяват с този факт.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •