Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 48

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Вече мога да споделя моето мнение за положителното влияние на пчелната отрова срещу шиповете. От август се жиля по врата (по рано съм описал как ) . Два – три месеца след като започнах да се жиля изтръпването по крака и едната ръка приключиха (при определено положение на тялото ми изтръпваха десния крак и дясната ръка , събуждал съм се посред нощ и съм се чудел на коя страна да се обърна ). Схващаше ми се врата, болеше ме главата от зад. Сега нямам проблеми, като усетя че положението се влошава , една -две инжекции и....Никой доктор не ми е давал надежда. Така че шиповете може и да не се лекуват, но болките могат почти да изчезнат.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Някой има ли проблеми с шипове и използвал ли е пчелна отрова(жилене) на врат?
    И другият въпрос - Някой лекар във Варна, който да знае какво прави и да прилага апитерапия?
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Някой има ли проблеми с шипове и използвал ли е пчелна отрова(жилене) на врат?
    И другият въпрос - Някой лекар във Варна, който да знае какво прави и да прилага апитерапия?
    Един мой роднина стар пчелар, лека му пръст си излекува коляното по този начин. Тогава беше на 60г и лекарите го бяха отчаяли, че ще си куца цял живот......е не познаха.
    Аз имах проблеми с вратни прешлени и болката стигаше до рамото, но не съм убеден, че се дължеше на шипове,защото ги видяха на снимка, на която въпросният прешлен почти не се виждаше. Този проблем се появи след вдигане на пълен корпус с мед по неправилен начин и ми мина за около година и вече 4-5 години не съм го усещал.

За гръбначен стълб има едни хубави упражнения в йогата, наричат се крокодилски и ако нещо ми е помогнало са те.

Иначе имаше някакъв добър масажист във Владиславово, но незнам дали все още е във Варна, знаеш колко хора напуснаха града в последно време, но ще му потърся координати утре и ще те информирам.

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •