Прав си колега. За тези пари може да се вземе стандартен кошер втора употреба и след необходимите манипулации да стане като нов.
Аз такива сандъци съм си приспособил за оплодни - разделени на четири отделения и се получава.
Прав си колега. За тези пари може да се вземе стандартен кошер втора употреба и след необходимите манипулации да стане като нов.
Аз такива сандъци съм си приспособил за оплодни - разделени на четири отделения и се получава.
Старото си е старо може да стане да върши работа,но не и да стане нов.Масово втора употреба кошерите дадан-блат вървят по около 30лв.а нови има и по 55-60лв.
Прав си колега.
Новото си е ново, но за такива пари, не се знае как ще изглеждат след една година.
Друг е въпроса, ако сам си ги направиш, защото ще си избереш материала.
Аз преди две години си правих 12 рамкови дадан блат 33мм с един магазин ми излязоха около 40 лв., като в това не влиза труда, който съм вложил.
Сори май доста се отклонихме от темата.
Миналата година купих няколко нови кошера за по 60лв.броя само ги боядисах,колко време ще издържат не мога да кажа,пролетта ще ги пълня с пчели.Имам и стари кошери вярно по евтино излизат ноо работата е повече,първо чистене от клея,после обгаряне с горелка,след това със шкурката от вътре и от вън.После приковаване тук таме на някои пирон,и след това чак боядисване.Губи се повече време
През годините съм купувал нови и стари. И все имаше нещо, което е недостатъчно. Накрая си купих петоперационна машина и започнах сам да си правя, както аз си искам, но там пък друг проблем - пръстите стават по-къси. Та думата ми е, че всяко нещо има и + и -.
Както се казва "идеални неща няма".
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))