Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 143

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Ножа е от Пловдив .Писах на Бонев и той ми препоръча магазина на Хосейни. Много любезни и коректни
    хора.Ножа е инокс с вградено термо реле и годишна гаранция.Докато го включа и след около 30 секунди е готов за работа, след това само си цъка от време на време за поддържане на температурата.Тънък е и добре реже.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    В сайта на споменатия магазин намирам само един ел. нож. Виждал съм ги на живо и не ме впечатли, но не съм виждал как работи. Остриетата на тези които разглеждах бяха с изключително тъпи режещи ръбове, а там където е нагревателния елемент дебелината е над 7 мм. Турско производство са мисля, имат и вариант на 12 волта. Този на Лега много прилича на турския и принципа на работа е същия а цената е точно тройна. До сега не съм видял нито една кофти стока на Лега ама някак цените им не са за мен.

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Преди години мой приятел "електричар" се опитва да ми прави и подари нож за разпечетване и макар и да беше с реле и майстора да ме убеждаваше, че меда ще охлажда ножа, и релето от ютия ще изключва, като го включих на 24- 36 волта се разтопи запояващият калай!!!? Трябваше на майстора година, за да разбере какво му трябва- нещо от микровълнова печка, ама, защо никой от пишещите тук и буква не споменава за това! Защо ли? И интересното е , че ножа се правел не от инокс, а от ... Вие си знаете- ама напишете го, то с магазини е ясно! На мен почти всичките магазинери са ми "познати". Но смятам, че е хубаво да помолите пчеларчето- "приятелче" да Ви помогне да си направите "самодеен" разпечатващ нож- и дали ще ви помогне? Моят "електричар" се справи!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •