Някой купувал ли е майки от Неделчо Димитров, лицензиран майкопроизводител от Кърджали
Някой купувал ли е майки от Неделчо Димитров, лицензиран майкопроизводител от Кърджали
Благодаря за бързия отговор.На сайта му пише, че има налични резервни майки и затова реших да попитам дали някой е работил с тях.А тази година са засеяли много рапица и такава майка никак няма да е излишна.
Миналата година си взех от него 2 майки.Много доволен останах.
По куриер ли получи майките? Каква е процедурата?
Мен най ме притеснява изпращането на майки и отводки с куриер, да не ги прегреят...
Обаждаш се на човека по телефона,и стига да има в наличност ти ги изпраща по Еконт .Ако днес ти изпрати майките утре в 9 сутринта са в месният офис (така бе с мен,а си помисли какво е разстоянието от Кърджали до Лом) За прегряване не би трябвало да имаш проблем.Аз миналата година от 10 тина майки изпратени от всички краища на България не съм имал проблем с нито една.
Преди някоко години ми се случи нещо нормално за у нас- поръчах си много майки есента, но получих само 3 адресирани за Бургас, а моите бяха сбъркани и прекараха в "Еконт"- Бургас цели няколко дни там, защото бяха се случили все празници- нещо от рода- 6, 7, 8, 9 септември и макар, че ми беше обещано да се изтеглят тези майките и подменят, си ги получих същите- гладни и жадни и вталени. Май не изкара нито една зимата и оттогава разбрах, че разтоянието от Кържали до Лом, например хич не е малко но пчелата- майка ако ходи "пеш" по бързо ще стигне! Дано наистина нещата са се подобрили, ама нада-ли! Но варианта с "Еконт" или другите скъпи спедиторски фирми си е май единствено възможен и достъпен начин на доставка на такава жива стока.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))