Много благодаря за изчерпателния отговор колега.Може да изглежда глупав следващия въпрос относно канелата,но той е свързан с наскоро обявените намерения на Европа да ограничава количеството на "китайската" канела,поради високото съдържание на кумарин,който не се среща в цейлонската(оригиналната) канела.Та глупавия въпрос е каква канела ползваш(предполагам мляната на прах китайска)?Рапично олио има във веригите,но доколкото се запознах,Canola oil е от модифицирана рапица.Не съм запознат рапичното олио в България какво е,а за доматите си прав-не се знае кое "отровно" до един момент няма да се окаже изключително полезно.Относно дрождите,доколкото си спомням те се падат термофилни и май не се затриват нацяло.Има такива опасения за хлебната мая.Едно време нашите баби и прабаби са си "хващали" квас,които са друг вид дрожди.Това между другото.