Докато Българина не се научи да произвежда качествена стока ще има КОРЕКТНИ И НЕ КОРЕКТНИ търговци.
Докато Българина не се научи да произвежда качествена стока ще има КОРЕКТНИ И НЕ КОРЕКТНИ търговци.
inio33 мисля, че темата е съвсем различна. Вие като производител на качествен мед, защо не споделите с кого работите?
Аз съм регистриран в два пчеларски форума, но досега не съм виждал някой да напише: "Аз продадох меда си на еди-кого си, на еди-каква цена, при еди-какви условия.Телефона на търговеца е ......"
АПИТРЕЙД ЕООД пловдив купуват с докоменти и съм доволен има я в нета
АПИМЕЛ ГР.РАКОВСКИ колеги чакам ги от 4-5 месеца взеха ми проби август месец ....и още ги чакам вече сме декември и при всяко обаждане ми казват ,че ще ми изкупят меда до 10 дена ,не са коректни особено с малките производители мед до 1 тон
Колега nefer1980 и аз съм ги чакал много.Обаждат се след 5-6 месеца. Работя с Герада вече 3 години доволен съм за сега.
Колега ГЕОРГИ доволен ли си от Герада коректни ли са ако е възможно тел за връзка,благодаря ти предварително.
Имаш интернет, отваряш си някоя търсачка - примерно "google", пишеш там герада, и хоп излиза ти уеб сайтът им и там си намираш техните координати. Те са био ориентирани. От колеги съм чувал че те ходят на проверки дали пчеларите от които купуват мед спазват изискванията за биологично производство, за базата за добив на продукцията, нещо което някой подметна в темата за Апи трейд.
Взимат меда, казват,че ще платят по банков път, но друг път. Ако си от източна България, си носиш меда за твоя сметка с твой транспорт. Това е коректноста на фирмата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))