Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 20

Преглед на хибрид режима

Колега nefer1980 и аз съм ги чакал много.Обаждат се след 5-6 месеца. Работя с Герада вече 3 години доволен съм за сега.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от georgi rumenov Виж публикацията
    Колега nefer1980 и аз съм ги чакал много.Обаждат се след 5-6 месеца. Работя с Герада вече 3 години доволен съм за сега.
    И ако не е тайна би ли споделил цените за съответните видове мед, които плащат?!?

Наблюдател
    Регистриран
    18.03.2011
    Колега ГЕОРГИ доволен ли си от Герада коректни ли са ако е възможно тел за връзка,благодаря ти предварително.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Имаш интернет, отваряш си някоя търсачка - примерно "google", пишеш там герада, и хоп излиза ти уеб сайтът им и там си намираш техните координати. Те са био ориентирани. От колеги съм чувал че те ходят на проверки дали пчеларите от които купуват мед спазват изискванията за биологично производство, за базата за добив на продукцията, нещо което някой подметна в темата за Апи трейд.

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013
    Взимат меда, казват,че ще платят по банков път, но друг път. Ако си от източна България, си носиш меда за твоя сметка с твой транспорт. Това е коректноста на фирмата.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •