Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 14

Преглед на хибрид режима

Колеги , я го вижте тоя юнак какво мнение е дал тука
    http://eva.bg/categories/%D0%B7%D0%B...%BE%D0%B2.html
    Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.
    Алберт Айнщайн.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Всеки си тълкува нещата, така както си ги разбира.
    По принцип, излишните въглехидрати се складират в мастните депа и се превръщат в мазнини. Но когато се комбинират с мазнини и протеини, тогава нещата си влизат в нормите.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Kiril8305 Виж публикацията
    Преди 3 месеца имах извесни смущения в областа на черният дроб и отидох на гастроентеролог в "Иван Рилски".Ставаше въпрос за омазнен черен дроб и 6,4 холестерол.Споменах на професора,че редовно консумирам мед по една лъжица.Отговорът беше,че няма проблем,но ще трябва да сваля килограмите.На 46години съм 1,8м 105кг.В момента(три месеца по-късно) съм 94кг(без хапчета),като несъм спирал да ям мед НЕ ОТ МАГАЗИНА а натурален.Та във горната статия доктора най-вероятно има в предвид изследвания за меда от магазина.На този етап смущенията са само спомен.

Извинявам се за спаменето в темата , но искам да се допитам до вас дали някой е пробвал лечение на гастрит със клеева тинктура и мед смесен с прашец и пчелно млечице?
    Забърка ми един лекар този илач и , аз на драго сърце започнах да го прилагам като начина на дозиране бе , от клеевата тинктура в чаша чай накапвам 20 капки , след като я изпия вземам една супена лъжица от приготвения мед със пчелно млечице и прашец и след половин час чакане може да се храня - това упражнение го правя сутрин обед и вечер.
    Да , но след като си взема вечерната доза забелязвам, че пулса ми се увеличава до 100 удара в минута и ставам супер превъзбуден като , че ли ще започна да треперя.Дали е от илача не зная.
    Ще съм благодарен ако някой е ползвал този начин на лечение да сподели дали е имал такива проблеми , и дали бъркам някаде в приема.По предписание трябва да го вземам цял месец , а до сега са минали 12 дни.
    Благодаря ви предварително за мненията.
    Алберт Айнщайн.

Автор
    Регистриран
    14.10.2010
    Проблема е в пчелното млечице- не се препоръчва вечер.Другите съставки са си ОК.Такова е действието на пчелното млечице и затова не се препоръчва да се приема вечер!
    "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."
    Атанас Буров

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Ето един еликсир.
    В сока от 1 кг истискани лимони се изсипва 50 грама прашец и се разбърква. Прашеца след 5 мин бъркане се разтваря напълно. След това се изсипва 1 кг мед и се разбърква добре. Получава се гъста течност, като боза. Този еликсир се държи в хладилника и всяка сутрин на гладно в чаша се сипват две супени лъжици и се допълва с вода и се изпива. Много приятен аромат има и действа много ефикасно срещу всички видове грип. Много ефикасно действа, ако човек се почуства зле ,като пред разболяване, в чаша греяно вино да се сложи малко от еликсира. След 5 мин симптомите изчезват. Това е изпробвано лично от мен.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от evgeni.filimonov Виж публикацията
    Ето един еликсир.
    В сока от 1 кг истискани лимони се изсипва 50 грама прашец и се разбърква. Прашеца след 5 мин бъркане се разтваря напълно. След това се изсипва 1 кг мед и се разбърква добре. Получава се гъста течност, като боза. Този еликсир се държи в хладилника и всяка сутрин на гладно в чаша се сипват две супени лъжици и се допълва с вода и се изпива. Много приятен аромат има и действа много ефикасно срещу всички видове грип. Много ефикасно действа, ако човек се почуства зле ,като пред разболяване, в чаша греяно вино да се сложи малко от еликсира. След 5 мин симптомите изчезват. Това е изпробвано лично от мен.

Ето още един стар-открай време"еликсир"-домашно вино+домашен суджук.Повишава имунитета и подобрява метаболизма.Това е изпробвано лично.

Цитат Първоначално публикувано от Ruslan Виж публикацията
    Проблема е в пчелното млечице- не се препоръчва вечер.Другите съставки са си ОК.Такова е действието на пчелното млечице и затова не се препоръчва да се приема вечер!
    Благодаря за отговора , ще прекратя приема вечер.
    Алберт Айнщайн.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •