Аз миналата есен третирах с МК и по следния начин привечер говорим за октомври при температура 20 градуса и ги поставих върху магазина.Съборих акар и нямах проблеми.Пролета по същия начин.Сега за второ третиране съм закупил Форбийвар гел.Това е препарат съдържащ МК и гел Който се поставя по едно грахово зърно върху рамките покрити с пчели.Казват,че щади повече майките.
И кой го казва
Мишо,бива ли така бе човек.Имаш толкова семейства колкото няма в целия град и околностите където живея и да допускаш такива грешки.Не искам да те съдя,ама мен ме хваща яд.За мравчената киселина има изписани стотици постове и коментари и ако човек е прецизен нещата никак не са сложни.Валтер и алеко ти казаха двете основни и важни неща при третирането.Мога само да добавя,че е добре плаките да се поставят в задната част на кошера,максимално далеч от входа.При температура 30 градуса е възможно майките дори да са напуснали кошерите,бягайки от задушливата миризма.Чети повече и питай,винаги има кой да помогне.Успех и дано повече нямаш загубени майки.
Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))