И как ще се зателва тая Big пита.
Много просто с нагряване на телта.
http://www.youtube.com/watch?v=QM2tIz9fm8c
Айде де, кога и България ще се нареди на почетната стълбица ( да не споменавам че клиента се впечатлява от подобни неща). В България има медове (планински) които са уникални за целия свят и могат да "избият рибата" стига някой да ги предложи. ....Останалото до златния медал е въпрос на опаковка.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
А дали килийките на изградените пити са под наклон?
Да, под наклон са. Това се вижда на една от снимките. Именно наклона на килийките е най-впечатляващото нещо. Това с обикновенна матрица не може да се постигне. Наистина има някаква тайна в технологията и можем само да хвърляме боб и да гадаем каква е тя.
Сещам се само за един вариант: восъка се шприцва в матрица от лед. Но по този начин едва ли може да се стигне нужната производителност.
Или матрицата се състои от 4 плочи. Първо двете се отварят странично и освобождават други две вътрешни плочи, които се измъкват по диагонал. Самото изхвърляне на детайла (питата) се извършва със сгъстен въздух. Може и с вода, но в помещението със шприцовете трябва да се работи с бански.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))