Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Да ти кажа честно, и аз много се притеснявам от тази зима. Особенно като знам какви снегове валят тука, не мога да си представя как ще пробиваме един километър пъртина на ръка в еднометров сняг, за да се доберем до някой пчелин и да почистим кошерите.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Георгиев Виж публикацията
    Зависи от пчеларите не мислиш ли.
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    По скоро от техниката.
    Зависи и от двете, както и от организацията на работата. Няма ли организация и 20 пчеларя да са настава малък хаос
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Автор
    Регистриран
    14.10.2010
    Поздравления Матеев!Предполагам, че сега с нетърпение очакваш следващия сезон .Според мен, той ще ти е по голямо предизвикателство и ще ти бъде по интересен.Сега вече нещата ще зависят изцяло от теб, стъпваш на създаденото от теб, през първата година.А и за тази година, научи много повече от други, за цял живот пчеларстване !
    "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."
    Атанас Буров

Потребител
    Регистриран
    25.03.2013
    Доста професионално всичко звучи.Пожелавам ти пълен успех!Защото за това което си се захванал рискуваш много пари,и на човек му е нужна смелост да пристъпи така смело с двата крака в област в която му е била чужда до преди няма и година.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Да ти кажа честно, и аз много се притеснявам от тази зима. Особенно като знам какви снегове валят тука, не мога да си представя как ще пробиваме един километър пъртина на ръка в еднометров сняг, за да се доберем до някой пчелин и да почистим кошерите.
    Е добре де, у целия холдинг поне една моторна шейна няма ли да изскочи отнякъде ? И между другото, понеже за втори път чета за еднометров сняг, да вметна че пчеларите на такъв сняг се радват повече даже и от земеделците.

Автор
    Регистриран
    05.09.2012
    Пчеларски район
    Ловеч
    Колеги, приключихте ли със зазимямането? Аз -да.
    Обаче, голям проблем имам с осите. Днес, на всеки капан имаше по 30-ина оси вътре и 15-20 отвън.

Наблюдател
    Регистриран
    31.12.2010
    приключих с заземяването но три кошера още имат пило и не съм ги третира с ОК

Автор
    Регистриран
    05.09.2012
    Пчеларски район
    Ловеч
    Тази вечер, в 18,40 часа, станах свидетел на интензивно облитане на пчели от един кошер. Първоначално помислих, че е нападение, но реших да понаблюдавам и разбрах, че се облитат. Температурата беше около 27-28 градуса, пчелите излизаха от кошера и започваха да летят в кръгове. След 20-ина минути(по здрач) всички се прибраха в кошера и нямаше помен от еуфорията им преди минути.

Наблюдател
    Регистриран
    31.12.2010
    Храна за пчели - Апиинверт някой ползвал ли е тази храна може ли да сподели мнение имам няколко кошера които трябва да дохраня сега може ли да давам от нея

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Давай, без да се притесняваш. Използвай последните дни с хубаво време.
    Working....

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •