Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1485

Тема: ВАРОАТОЗА

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Не знам какво става с акара когато пчелата умре, но със сигурност няма да се върне в кошера. За мен гавра е да се блъскат с различни видове препарати от тази гледна точка мисля да третирам само 1 път годишно.
    А дали е глупаво или неправилно то който е интелигентен ще разбере какво съм имал в предвид, а който иска да се заяжда няма да го интересува една дума.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    аз съм се насочил към ленти варостоп,все още не съм ги сложил тая година ще ми е първата година във борба със акара

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз вече сложих ленти Варостоп и допълнително добавих по 1 ml Нозевит, сложен в 200 мл. сироп в хранилката на всеки един кошер. Нозевит-а се оказа много по-евтин от Нозестат-а, пък инструкцията му бъка от хвалби, така че реших да рискувам с него.

Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Не знам какво става с акара когато пчелата умре, но със сигурност няма да се върне в кошера. За мен гавра е да се блъскат с различни видове препарати от тази гледна точка мисля да третирам само 1 път годишно.
    А дали е глупаво или неправилно то който е интелигентен ще разбере какво съм имал в предвид, а който иска да се заяжда няма да го интересува една дума.
    Въпрос на избор - вие сте направили вашия.
    Поздрави!
    Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.
    Алберт Айнщайн.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •