Хайде да доразвия темата, пък след това можете и да ме набиете.

Има два вида обединения - с идеална цел (асоциации) и с комерсиална цел (фирми, които имат право на търговска дейност). Предполагам, че вие търсите от втория тип обединение - все пак то ще търгува, заобикаляйки изкупвачите и фирмите - износителки. Хоппа - значи започваме да говорим за пари. Такова едно обединение се нарича ООД или АД или Кооперация. И в трите случая има ДЯЛОВ КАПИТАЛ. Тоест кой с каквито пари участвува, толкова ще му тежи и гласа в общото събрание. Знаете ли какво се получава при такива обединения - ами обикновенно 1-3 човека имат огромни дялове, надхвърлящи 50%, а всички останали имат смешни проценти и дори и да се обединят, пак няма да могат да завземат властта, ако нещо се обърка.

Тогава ви задавам въпроса - това обединение на всички пчелари ли ще е, или само на тези двама-трима, които ще командват и ще се разполагат с парите на останалите, без при това да им дават дивидент. Това ли ви е мечтата - да си дадете парите на някого и да не знаете какво той прави с тях?

Това е за комерсиалното обединение. А за некомерсиалното (асоциация) ви описах в по-горния постинг какво най-вероятно ще се случи.

Ха сега ми кажете вие какво обединение си представяте, щото може и аз да не съм разбрал нещо. Каква ще е ролята на това ваше обединение, как ще се създаде, как ще функционира и как въобще си представяте, че това обединение може да ви донесе по-висока изкупна цена. Ако това обединение си има някой идеолог, сега е момента да напише какъв му е плана.