Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов Виж публикацията
El Rey, крушата си има опашка. Мнителни сме, защото все гледаме да се прекараме. Параграф 22. Някакъв отвратителен кръговрат. За две години откакто се занимавам с пчелите се сблъсках с много хора и до сега бих казал, че само един от тях си удържа на дадената дума. Няколко ме докарваха до безизходица и едвам съч излизал от ситуация. Така е с почти всички нас. Та за това разбирам мнителността.
Но в крайна сметка би трябвало сами да се изкараме от тази дупка.
За мен лично действията на Матеев са похвални и трябва да се уважават. Предлага се нещо ново и по-добро, ами да го използваме.
Абсолютно съм съгласен. Това взаимно прекарване и мнителност може да продължи до безкрай. Но все от някъде трябва да се започне. Както се казва - и най-голямото пътуване започва с една малка крачка. И един човек в този форум реши да я направи тази първа малка крачка. Хей така, безвъзмездно, както той казва за собствено удоволствие. Спомням си, когато за пръв път се появи във форума и сподели своите намерения, как голяма част го взеха на подбив, други явно си мислиха, че миналата вечер явно е попрекалил с алкохола. Но човека не се обиди, не се отказа и ето до къде стигнаха нещата. Аз се възхищавам на такива хора. Едно огромно благодаря...