Според мен е редно всеки да преценява сам за себе си. Въпреки че от известно време самоличността ми вече не е тайна, избягвам да вписвам информация във профила си. Предполагам че много хора биха я възприели като опит за (само) реклама/кич или нещо подобно. Някои хора обичат да бъдат възприемани като полу-богове и да поддържат този си имидж (най-вече с приказки) за пред простолюдието. (Ха- Ха. Не е никак трудно. Интересното е че всеки който не се прави на Велик, автоматично се възприема от обратната страна като по-низшот нея, независимо колко ниско е нейното положение)
Но нека се върна обратно на темата - хубавото на форумите е че зад екрана всички са равни - пол, възраст, брой кошери, стаж, социално положение, научно звание.... - всички тези неща изчезват. Важно е какво се казва, а не КОЙ го казва. Повярвайте ми, и пчеларите с 2 000 кошера + дългогодишен стаж понякога говорят ПЪЛНИ простотии. Те четат същите книги както всеки друг и често изпадат в същите заблуди. Просто хора.
Важното е мненията да бъдат разглеждани обективно (доколкото това е възможно) и да бъде отсъждано според истинността им, защото само истината има значение.