Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И да каже породата - все тая - как ще я разпознае един неопитен пчелар. Достатъчно е знанието, че може така и така. Вероятността е 50% - ако не стане по единия начин, ще стане по другия. Просто се хвърля един поглед на втория ден от слагането на новия медови корпус и ако трябва - разменя се с другия. А на следващата паша вече ще се знае кое семейство какви предпочитания има.

Наблюдател
    Регистриран
    24.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    И да каже породата - все тая - как ще я разпознае един неопитен пчелар. Достатъчно е знанието, че може така и така. Вероятността е 50% - ако не стане по единия начин, ще стане по другия. Просто се хвърля един поглед на втория ден от слагането на новия медови корпус и ако трябва - разменя се с другия. А на следващата паша вече ще се знае кое семейство какви предпочитания има.
    Това е така , наистина и аз имам и от двете породи , сега се уча и не ги различавам , но при някои от моите семеиства искат втория магазин да е отгоре , а някои втория магазин да е отдолу. Понягога се получава така , че като сложа отдолу празния магазин , запечатания - почти горен , започват да го преработват и свалят незапечатания долу в новия магазин , затова ще трябва да се следи кое семеиство как работи

Автор
    Регистриран
    07.10.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Тошката Виж публикацията
    Това е така , наистина и аз имам и от двете породи , сега се уча и не ги различавам , но при някои от моите семеиства искат втория магазин да е отгоре , а някои втория магазин да е отдолу. Понягога се получава така , че като сложа отдолу празния магазин , запечатания - почти горен , започват да го преработват и свалят незапечатания долу в новия магазин , затова ще трябва да се следи кое семеиство как работи
    точно така, всјако семејаств си има своја система на работи и дејствија.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •