Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 15 от 36 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 141 до 150 от общо 358
    Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от Диян Димитров
    Аз кова с акумулаторен 18 волта и забива скоби и пирони до 45 мм.
    Дай модела ако може
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Автор
    Регистриран
    10.10.2010
    Пчеларски район
    Велики Преслав
    "TACWISE" - донесоха ми го от Англия. Работи супер.
    http://www.alltoolsdirect.co.uk/tacw...69-12610-p.asp

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    Ами за 300 лева остава и да не работи

Наблюдател
    Регистриран
    09.01.2011
    е и аз съм с такъв,ама електрически.

Едно много интересно видео! Накрая е най-интересно!
    http://www.youtube.com/watch?v=kptal...ture=endscreen

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Да. Тука даже сме го коментирали cool;

http://pchelari.com/forum/viewtopic....r=asc&start=15

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Повреди ми се малкия такер (Райдер - кове широки скоби до 16 мм дълги. Ползвам го да кова фазер към дъска).
    Забива скобата да средата. Предполагам има скъсана гарнитура и затова няма налягане.
    Дали си струва да го рамонтирам или да купя нов? Щом цената е 40-50 лв, май рамонта е безмислен.
    Имам ходене тези дни до София и мога да пробвам да го занеса в сервиза на Райдер на Ломско шосе.
    Ако някой има опит с ремонт на такава техника да сподели. Аз повече съм склонен да купувам нов.

Автор
    Регистриран
    21.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от nikola.vladov Виж публикацията
    Повреди ми се малкия такер (Райдер - кове широки скоби до 16 мм дълги. Ползвам го да кова фазер към дъска).
    Забива скобата да средата. Предполагам има скъсана гарнитура и затова няма налягане.
    Дали си струва да го рамонтирам или да купя нов? Щом цената е 40-50 лв, май рамонта е безмислен.
    Имам ходене тези дни до София и мога да пробвам да го занеса в сервиза на Райдер на Ломско шосе.
    Ако някой има опит с ремонт на такава техника да сподели. Аз повече съм склонен да купувам нов.
    До колкото разбрах май ти се е повредил компресора,а не такера.Ако имаш скъсана гарнитура можеш да си я смениш и сам.Не ти трябва да търсиш гарнитура специално за него.Изрязваш си от корицата на тетрадка(дебелите),развива болтовете отгоре,махаш старата,слагаш новата и стягаш.Това е.Аз моя така си го направих и всичко е ОК.Не ти трябва да ходиш по сервизи и да даваш излишни пари.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Виж колко ще ти излезе ремонта и си преценявай, че не се знае с новия как ще случиш. И моя понякога не ги забива докрай скобите, но не ми се занимава да го разглабям, ако някой знае каква е причината нека да пише.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Antonov Виж публикацията
    До колкото разбрах май ти се е повредил компресора,а не такера.Ако имаш скъсана гарнитура можеш да си я смениш и сам.Не ти трябва да търсиш гарнитура специално за него.Изрязваш си от корицата на тетрадка(дебелите),развива болтовете отгоре,махаш старата,слагаш новата и стягаш.Това е.Аз моя така си го направих и всичко е ОК.Не ти трябва да ходиш по сервизи и да даваш излишни пари.
    Не е от компресора. Манометъра показва добре. Големия такер (за рамки с тесните скоби) кове добре. Няма как да е компресора
    при това положение. Ще пробвам с гарнитурата. Ти как разбра, че е от нея? Аз само предположих, че може да е гарнитура. Не
    знам точно какъв е проблема.

Страница 15 от 36 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •