Някой ползвал ли е електрически такер ,за закрепване на фазер със скоби 12-14 мм върши ли работа?
Някой ползвал ли е електрически такер ,за закрепване на фазер със скоби 12-14 мм върши ли работа?
Ползвал съм. Не е добра идея. Вярно, че такера не е от класните, но даже и за поставяне на телчета на рамките не ги набива достатъчно добре. А фазера е по особен материал. Пневматиката сие най-доброто. И аз купувах скъпи такери ръчни после електрически, накрая купих компресор и пневматични такери и реших проблема.
Аз кова рамки с bosch ptk 28 със скоби 25мм нямам проблеми,но райдърските не могат да коват повече от 14мм.
Благодаря Бонев ще го имам в предвид.
Аз кова с райдърската пневматика скоби 32мм без никакви проблеми.Първоначално публикувано от pojara77
Аз пиша за електрически такери.
Даа пневматичните такери ковът по-дълги скоби
електрическите са слаба работа....общо взето нещата при тех стоят до мах 20-25 мм на най-марковите, което е малко за пчеларски дейности....има добри, ма цената е такава, че за полвината пари, че се земе компресор и пневматичен такер wink;
Първоначално публикувано от Charles Bukowski
Аз кова с акумулаторен 18 волта и забива скоби и пирони до 45 мм.
А каква марка е колега Димитров?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))