Цитат Първоначално публикувано от Диян Димитров
ти колко можеш да направиш от един кубик? говоря за бройка а не пари.

От 1 кубик материал при подходяща дебелина мога да направя 7 или 8 броя ДБ, 10 рамкови с 1 един магазин и дебелина на страниците 35 мм. При обявената по-горе цена от 1100 лв. на кубик ще рече, че само материала в един кошер е около 146 лв. от там на татък други консумативи и труд.
Реалната цена на сухия материал /чамови талпи/ при нас е между 400 и 500 лв. от складовете.
Така да поговорим на тази тема, аз не купувам дъски, талпи, трупи, не работя дебелина 35мм, не си създавам излишни главоболия, от един кубик може да излезе 25 кошера ДБ комплект с един магазин дебелина 25мм. Вижте моите публикации там всичко пише. Хора послушайте мен, не правете сами това което ще ви струва много по скъпо от магазинната цена. Като сметнете расходи направени от вас за 1 кошер - направи си сам, ще се видите в чудо и ще се чудите на акъла си. Купувайте от тези които ги произвеждат и работят само дървен материал, гледайте какво има на склад, гледайте производствени мостри, аз в една фабрика видях над 20 вида дъна, и не е помалко вида корпуси и плодници, на склада на човека стоеше над 200 готови корпуса, а за дъна изобщо не говоря, и му поръчих веднага да ми направи кошери.По моя сметка това ще ми спести куп главоболия и време. Ако искате да си начешете краста, тогава правите кошера сами, но това е вашето желание.