Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 37

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    29.12.2012
    Привет!
    Ако ми позволите, да споделя моя опит в правенето на ЛР рамки.
    Практикувам рамките с армирани основи от няколко години.Според мен няма по лесен начин за производство на голямо количество рамки.Като пример, тази зима за около месец съм произвел около 2500-2800 рамки от които 1500 са с поставени основи.Основите са поставени за една седмица без много зор.Основите армира един приятел който има станок за тази цел.Прикрепям армираната основа към рамката с две летви горе и долу като се стремя да хващам със скобата на такера и телчето, с което се постига доста голяма здравина.Предварително натягам долната летва,когато рамката е готова , я освобождавам и така се изпъва основата.Това е.
    Поздрави!

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Варненски
    Цитат Първоначално публикувано от търтея Виж публикацията
    Привет!
    Ако ми позволите, да споделя моя опит в правенето на ЛР рамки.
    Практикувам рамките с армирани основи от няколко години.Според мен няма по лесен начин за производство на голямо количество рамки.Като пример, тази зима за около месец съм произвел около 2500-2800 рамки от които 1500 са с поставени основи.Основите са поставени за една седмица без много зор.Основите армира един приятел който има станок за тази цел.Прикрепям армираната основа към рамката с две летви горе и долу като се стремя да хващам със скобата на такера и телчето, с което се постига доста голяма здравина.Предварително натягам долната летва,когато рамката е готова , я освобождавам и така се изпъва основата.Това е.
    Поздрави!
    Ще те помоля ако можеш да заснемеш как минава целия процес.После ще ти покажа как ги правя аз.
    Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •