Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Не се ядосвай колега, напролет си купи две отводки и отначало. Има и такива ситуации. Аз също миналата година от 120 ги направих 80 и ми беше тегаво ,защото излезнаха слаби от зимата. Обаче ги възстанових, въпреки калпавата година и сега за момента нещата изглеждат прилично. Горе главата, ще ги възстановиш!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    Не се ядосвай колега, напролет си купи две отводки и отначало. Има и такива ситуации. Аз също миналата година от 120 ги направих 80 и ми беше тегаво ,защото излезнаха слаби от зимата. Обаче ги възстанових, въпреки калпавата година и сега за момента нещата изглеждат прилично. Горе главата, ще ги възстановиш!
    Това даже и не си го представям, изглежда ми много работа. ... Ами аз така мисля да направя, защото имам прекалено много пити останали, рамки .. И както казах ще ми е неприятно без пчели. Но ще трябва да събера някак си информация относно това което се случва.

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Но ще трябва да събера някак си информация относно това което се случва.
    За аномалии трудна работа да се намира информация. Занаята е запратен в девета глуха, уви не само в България, с други думи - никой не го еве. Ако пчеларите можеха да открият какво точно се случва с тия внезапни измирания на кошерите, досега да са го открили. Това е работа за други специалисти, ама ...... що да ги занимават и средва да се харчат, като може просто да се внася китайски "мед", който дори е в пъти по- евтин. Та тъй.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •