Забравих да пиша, понеже бях във ваканция нямах и лаптоп. Оказа се че меда от "акация" който извадих сега е най-уникалния, или поне един от най-уникалните на вкус които съм вадил. Значи той е по тъмен, тъй като явно има глог и малко дъбова мана, липа и много билки. Обаче не кристализира и е супер. Но акацията явно е поне 70 процента. Обаче този мед е по хубав от чистия акациев. Много интересно.
Утре мисля да им сложа малко храна отгоре с прашец. но съвсем малко. Гледам вече започват да стават агресивни пазят доста усилено входа. Затова че ги стесних и затворих дъната. Трябва да махна и последния магазин ...
Иначе тук при нас мина такава буря наскоро, която не съм виждал откакто съм се родил. На по - високите дървета им свали клоните, един за малко да счупи къщата, добре че падна до нея. Явно тепърва ще се виждат много неща откъм климата, които досега не са виждани. Хубавовото е че всичко мина метър. Само на единия кошер беше хвръкнал капака, въпреки че е затиснат с две яки тухли. Но само това, малко се беше понапомрила таблата, но на семейството нищо.