Колеги, вчера ходих, беше голям климбарник, умрях от студ и ми се изпариха всякакви мераци да пренощувам.
Раздадох питките. Бях приятно изненадан и очакванията ми за голяма смъртност не се оправдаха...засега
От общо 10 зазимени - 2 са разход. Едно основно и едно запасно. Интересното е, че умрялото е това което съм писал ноември че е било най-голямото и най ми е харесало:
Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
На 24.11. ги накапах с оксалова и за мен сезона официално приключи. Следваща среща къде средата на Февруари за питки. Направи ми впечатление, че почти всички семейства с изключение на едно, бяха като сомалийчета. Къде нямаше мед тая година, къде и това сега. Сигурно и мен ме е налазила "морковицата" дето Бай Даньо се за нея говореше. Обаче капани си имам, стари рамки със заделил, в.о. съм си направил, няма как да бъда изкаран лесно от играта
предполагам са започнали рано да гледат пило защото имаше на две рамки в предната част тук-там неизлюпено с пробити капачета, а кълбото беше в задния край, измрели от глад, а имаха мед, какво е било това ядене не знам. Но е факт, че най-силните заминаха, а мършите са си добре. На по три рамки са, 4 от семействата се бяха разтеглили по цялата дължина на рамките, въпреки че не вдигна повече от -3 до -2, което показва че са започнали развитие.