Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Калине, можеше да споделиш каква ти е смъртността до момента, ако имаш такава. Много по-добре е от ала-бала
    Аз ще съобщя какво е положението при мен не по-рано от 9.02.25г.
    При първото подхранване на 28.12.2024г. имам умрели 2 бр. от 98 бр. основни семейства. Имам и десет запасни семейства, които са в нукове на по 3-4 рамки, те са ок. По груби сметки под 2% смъртност. Та към него момент, по бегъл поглед установих, че семействата са добре на база големина на кълбото, защото температурите бяха отрицателни. Предната неделя (26.01.2025г.) отворих на случаен принцип 5-6 семейства, за да видя до каква степен са усвоили питките. Ами ще слагам пак питки този уикенд. По принцип първите прегледи ги правя началото на март, зависи от прогнозата. Тогава може да се наложи да посъбера някои семейства, защото няма смисъл от слаби семейства, а и без това работата ми идва в повече вече. Може и да продам 10-20 семейства, от една страна да свия работата, от друга да си освободя място. Изчерпателен ли бях?
    Хайде и една снимка за достоверност. Не мога да обхвана всички сандъци със снимката
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Screenshot_20250131-085813.jpg‎  

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •