Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Носят доволно, в събота на най-работливите им сложих трети магазин, 3 семейства които упорито отказват да се качат в магазините бяха стеснени и получиха също по един допълнителен магазин и се надявам да са ги напълнили докато отида пак. Останалите са с по 2 без промяна, което е напълно достатъчно. По програма на 13.07. ще завъртя центрофугата и тогава ще знам със сигурност как ще е сезона
    Супер, дано моите не се позадръстят, понеже чак към средата на Юли ще се прибера, но пък съм ги разширил достатъчно много с магазини, би следвало да поемат. Няма да го мисля, тъкмо ще е изненада. За мен няма значение колко мед ще донесат. За мен беше важен акациевия, че не го хващам всяка година.

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Супер, дано моите не се позадръстят, понеже чак към средата на Юли ще се прибера, но пък съм ги разширил достатъчно много с магазини, би следвало да поемат.
    При положение, че си с по три магазина на кошер се казва обратното колега т.е. дано моите се позадръстят.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от morning Виж публикацията
    При положение, че си с по три магазина на кошер се казва обратното колега т.е. дано моите се позадръстят.
    Е не, само един съм качил на 3 магазина и последно не беше стигнал до 3тия .. Както и тези на 2-та магазина не бяха стигнали до втория ..

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Е не, само един съм качил на 3 магазина и последно не беше стигнал до 3тия .. Както и тези на 2-та магазина не бяха стигнали до втория ..
    И по 2 да ти напълнят, с тия твои десетина кошера или колкото са ти там, ще изкараш 300тина кила и ще се чудиш какво да го правиш тоя мед. Обаче по-добре да се чудиш какво да го правиш, отколкото откъде да го вземеш

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    И по 2 да ти напълнят, с тия твои десетина кошера или колкото са ти там, ще изкараш 300тина кила и ще се чудиш какво да го правиш тоя мед. Обаче по-добре да се чудиш какво да го правиш, отколкото откъде да го вземеш
    Хм, като слушам и гледам, какво става, тия де изкарват по 700-800 магазина, хептен се чудят какво да го правят...

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Някой може ли да оправи сертификата на сайта ? Изтекъл е и създава много неудобства. Освен това няма как да се отвори на мобилен телефон. Така като гледам, сайта е настроен да ползва един софтуер казва се certbot .. Той по един протокол ACME преиздава сертификата на всеки няколко месеца и това решение е безплатно. Но явно има някакъв проблем и трябва да се направи на ръка.

Иначе най-вероятно към средата на месеца ще кажа какво е положението. Понеже тогава ще се прибирам. Лошото е че идват жегите по 38-9 градуса, сигурно поне един месец. Абе дано все пак не е толкова топло.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Супер хостинг направо супер

PCHELARI.COM is Registered with one of our resellers

Please contact our reseller for assistance. Here's how to reach them:
    Provider Information:

SuperHosting.BG Ltd
    https://www.superhosting.bg
    36 G.M.Dimitrov, blvd.
    Sofia , BG
    +359.28108999
    +359.28108966
    sales@nexbrod.com

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Някой може ли да оправи сертификата на сайта ? Изтекъл е и създава много неудобства. Освен това няма как да се отвори на мобилен телефон. Така като гледам, сайта е настроен да ползва един софтуер казва се certbot .. Той по един протокол ACME преиздава сертификата на всеки няколко месеца и това решение е безплатно. Но явно има някакъв проблем и трябва да се направи на ръка.
    много е дразнещо, аз само от вкъщи мога да влизам, от телефона и от работата не ми дава, явно настройките за сигурност там са по стриктни

Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Хм, като слушам и гледам, какво става, тия де изкарват по 700-800 магазина, хептен се чудят какво да го правят...
    с тия изкупни цени, най-вероятно е точно така

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010

Иначе най-вероятно към средата на месеца ще кажа какво е положението. Понеже тогава ще се прибирам. Лошото е че идват жегите по 38-9 градуса, сигурно поне един месец. Абе дано все пак не е толкова топло.
    Нещо май не се справяте с техниката.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Screenshot_20240709-150756.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Пазар има, въпроса е, че изкупната цена е ниска. Вчера се загледах в едни писанки тук от 2016 г., ами ситуацията беше същата, макар тогава да я нямаше войната в Украйна.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •