Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Някой от Плевенския регион, който да има наблюдение, да каже как върви притока от слънчогледа, ако обича. Понеже аз не съм там и се чудя, какво ли е положението. Хем гледам камерите, хем не мога да добия представа, особено с това шашаво време.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Някой от Плевенския регион, който да има наблюдение, да каже как върви притока от слънчогледа, ако обича. Понеже аз не съм там и се чудя, какво ли е положението. Хем гледам камерите, хем не мога да добия представа, особено с това шашаво време.
    Носят доволно, в събота на най-работливите им сложих трети магазин, 3 семейства които упорито отказват да се качат в магазините бяха стеснени и получиха също по един допълнителен магазин и се надявам да са ги напълнили докато отида пак. Останалите са с по 2 без промяна, което е напълно достатъчно. По програма на 13.07. ще завъртя центрофугата и тогава ще знам със сигурност как ще е сезона

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Носят доволно, в събота на най-работливите им сложих трети магазин, 3 семейства които упорито отказват да се качат в магазините бяха стеснени и получиха също по един допълнителен магазин и се надявам да са ги напълнили докато отида пак. Останалите са с по 2 без промяна, което е напълно достатъчно. По програма на 13.07. ще завъртя центрофугата и тогава ще знам със сигурност как ще е сезона
    Супер, дано моите не се позадръстят, понеже чак към средата на Юли ще се прибера, но пък съм ги разширил достатъчно много с магазини, би следвало да поемат. Няма да го мисля, тъкмо ще е изненада. За мен няма значение колко мед ще донесат. За мен беше важен акациевия, че не го хващам всяка година.

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Супер, дано моите не се позадръстят, понеже чак към средата на Юли ще се прибера, но пък съм ги разширил достатъчно много с магазини, би следвало да поемат.
    При положение, че си с по три магазина на кошер се казва обратното колега т.е. дано моите се позадръстят.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от morning Виж публикацията
    При положение, че си с по три магазина на кошер се казва обратното колега т.е. дано моите се позадръстят.
    Е не, само един съм качил на 3 магазина и последно не беше стигнал до 3тия .. Както и тези на 2-та магазина не бяха стигнали до втория ..

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Е не, само един съм качил на 3 магазина и последно не беше стигнал до 3тия .. Както и тези на 2-та магазина не бяха стигнали до втория ..
    И по 2 да ти напълнят, с тия твои десетина кошера или колкото са ти там, ще изкараш 300тина кила и ще се чудиш какво да го правиш тоя мед. Обаче по-добре да се чудиш какво да го правиш, отколкото откъде да го вземеш

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    И по 2 да ти напълнят, с тия твои десетина кошера или колкото са ти там, ще изкараш 300тина кила и ще се чудиш какво да го правиш тоя мед. Обаче по-добре да се чудиш какво да го правиш, отколкото откъде да го вземеш
    Хм, като слушам и гледам, какво става, тия де изкарват по 700-800 магазина, хептен се чудят какво да го правят...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •