Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 61

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    с. Добромирка общ. Сев
    Цитат Първоначално публикувано от timo1 Виж публикацията
    Тепаи и не му се чуди.
    А бихте ли дали такъв съвет на съсед на пчелар, тормозен и жилен през целия активен сезон?
    Повярвайте ми, знам доста начини за унищожение на пчелно семейство(дори от разстояние).

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от kokona Виж публикацията
    А бихте ли дали такъв съвет на съсед на пчелар, тормозен и жилен през целия активен сезон?
    Повярвайте ми, знам доста начини за унищожение на пчелно семейство(дори от разстояние).
    Е той колегата е казал "Тепай и не му се чуди", просто трябва да има цъфтяща растителност. Когато започне да отдава, минаваш и ръсиш с инсектицид, ще ти кажа с какъв и ти давам гаранция нито пчели, нито мухи, нищо няма да остане в района около теб, ще си "кокониш" без грижа

Наблюдател
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    с. Добромирка общ. Сев
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Е той колегата е казал "Тепай и не му се чуди", просто трябва да има цъфтяща растителност. Когато започне да отдава, минаваш и ръсиш с инсектицид, ще ти кажа с какъв и ти давам гаранция нито пчели, нито мухи, нищо няма да остане в района около теб, ще си "кокониш" без грижа
    Никът ми не е случаен. Изучете стадиите на развитие на насекомите.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Никът ми не е случаен. Изучете стадиите на развитие на насекомите.
    Много културно пишете, впечатлен съм. На живо никой не ми говори на Вие, особено като ме види.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Ами, ако язовец или мечка ти нападне пчелина, имаш пълното право да си унищожиш семействата, за да не навредиш на язовеца и мечката. Пък и знаеш как става...

Наблюдател
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    с. Добромирка общ. Сев
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Ами, ако язовец или мечка ти нападне пчелина, имаш пълното право да си унищожиш семействата, за да не навредиш на язовеца и мечката. Пък и знаеш как става...
    Това не го разбрах. С какво ще помогне унищожението на пчелина ми на язовеца?

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Когато хуманизма стига само до упреци и нулеви практически решения, някак не е много смислен.

Наблюдател
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    с. Добромирка общ. Сев
    Цитат Първоначално публикувано от morning Виж публикацията
    Когато хуманизма стига само до упреци и нулеви практически решения, някак не е много смислен.
    Аз и Грета Тунберг не чух да дава практическо решение, ама стана личност на годината.

Автор
    Регистриран
    31.03.2023
    Аз и Грета Тунберг не чух да дава практическо решение, ама стана личност на годината.
    Всяка година в клуба на рогоносците излъчват "Заслужил Рогоносец", за което, човека едва ли се е отрудил много.
    Спасението на давещите се е дело на самите давещи се!“ - Остап Бендер
    Удавихме се майна!

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Но което е позорно, предвид интелектуалния й капацитет и компетентността по темите, които обсъжда - отделно, че е дете с известни проблеми, което разни организацийки използват и манипулират с користни цели. Разбира се, егото й закономерно вече е раздуто до клинични нива, само че това пак не е в плюс за голото критикарстване.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •