Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1686

Преглед на хибрид режима

  1. #1
    VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Мнения
    1,324
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Не са ли все зайци
    И на мен тъй ми се струва...
    Гоше, гледам суджука е добре сплескан. Преса ли ползваш или стария метод с точилка, бутилка?

  2. #2
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Мнения
    3,603
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    И на мен тъй ми се струва...
    Гоше, гледам суджука е добре сплескан. Преса ли ползваш или стария метод с точилка, бутилка?
    С точилка .
    Иначе го купувам от един фермер много свестно момче гледа над 200говеда и това са говеда де се гледат на пасища в планината купува свинско коле говедо и го дава в цех да му ги правят. Иначе пастърмата е от Била рибица на промоция.
    Едно време гледах домашни прасета най добри бяха трилинейните хибриди ама сега по- лесно от магазина.

  3. #3
    VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Мнения
    1,324
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    С точилка .
    Иначе го купувам от един фермер много свестно момче гледа над 200говеда и това са говеда де се гледат на пасища в планината купува свинско коле говедо и го дава в цех да му ги правят. Иначе пастърмата е от Била рибица на промоция.
    Едно време гледах домашни прасета най добри бяха трилинейните хибриди ама сега по- лесно от магазина.
    Аз използвам този уред:
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20240103_110129.jpg
Прегледи:      39
Размер:	153.6 KB
ID:	12314
    А месата са собствено производство.

  4. #4
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Мнения
    891
    Пчеларски район
    Брезово
    Ванко,слагай амбалажна хартия!Отдолу и отгоре на вс ред луканки,трябва да има амбалажна хартия,за да обира влагата от месото.

  5. #5
    VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Мнения
    1,324
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Ванко,слагай амбалажна хартия!Отдолу и отгоре на вс ред луканки,трябва да има амбалажна хартия,за да обира влагата от месото.
    Да ти кажа, пробвал съм, но нещо не ми харесва, как се получава.
    Хартията наистина попива, но и залепва за суджука и трудно се отстранява.

  6. #6
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Мнения
    891
    Пчеларски район
    Брезово
    От 2000-та година използвам амбалажна хартия.
    Като овеся пресния суджук,след седмица го свалям и го минавам със шише или точилка и пак на "простора".След още десетина дена го натискам-пресовам с тежести за 4-5 дена.
    Ако го суша в стая на вентилатор тез мероприятия се извършват,с точилка на 2-3 ден,а пресоването на 6-7 ден.

  7. #7
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Мнения
    891
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Аз............
    Ванкооооооооо,какво е животното за утре

  8. #8
    VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Мнения
    1,324
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Ванкооооооооо,какво е животното за утре
    Ще покажа, ще покажа.

  9. #9
    VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Мнения
    1,324
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Ванкооооооооо,какво е животното за утре
    ..........
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20240107_111200.jpg
Прегледи:      66
Размер:	305.6 KB
ID:	12316

  10. #10
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Мнения
    891
    Пчеларски район
    Брезово
    Ееем,Наздраве Ванка!
    Да си жив и здрав и всички около теб

 

 
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •