Съгласен съм с теб, но трябва да направя 2 уточнения. Аз станах "пчелар", благодарение на това че ми се насади един рояк в един празен кошер. .. Който е дълго да обяснявам, но бяха на едни братовчеди и за една година им умряха всичките семейства. И как стана тоя номер, майка ми го подхранваше малко и след години станаха вече 13. ....
За това което ви питам се случва само с по 1 кошер, обикновено много силен ... Тази година от 13 ги гледам 2 са така ... Въпреки всичко, на базата на това което си ми пратил за растенията, ми се струва че си прав. Но въпроса е какви мерки мога да предприема ... На базата на някакви предложения бих се замислил. Но тъй като не сте ми длъжни и го разбирам това, ще си карам поне за момента както и досега .... Ако установя че има някакви заболявания, бих преусмислил заниманието ми с пчели. Първо че ми отнема много време и второ ако аз с моята некадърност подпомагам това, семействата да страдат бих се отказал, само по тази причина .. Но и да искам да се откажа не знам как, тъй като имам много за мен семейства и те се увеличават с всяка изминала година .. И при роевия период през 2 години , ги удвоявам ...