Цитат Първоначално публикувано от Георги Куров Виж публикацията
Не знам колко пъти трябва да го напиша, че няма лечение. Който лекар ти каже, че ще те излекува те лъже. В БГ болните от Лаймска болест се използват за опитни мишки без да се иска тяхното съгласие за това. Много лекари са за затвора. Прочел съм всичко за тази бактерия, Eva Shapi е най-добрия учен в тази област, на нея може да се вярва, тъй като и тя е с Лаймска болест. Има статии и видеа с Ева. Парите не помагат на никога, даже и на хора с милиарди, последен пример с богата и популярна личност е Белла Хадид. Дъщеря на милиардер и тя самата с милиони в последните месеци заля медиите с информация, че не може да живее нормален живот заради Лаймска болест.

Така като се зачетох има доста обърквания все още сред самите лекари. Въпроса с науката и бактерията също е интересен. Всъщност явно самите доктори и то не само в България не знаят какво да правят срещу тази бактерия и не винаги антибиотиците помагат. Но това което все още не мога да разбера, защо не могат напълно да решат този проблем. НЯма достатъчно пари за изследвания или просто не могат да я доразгадаят след като се разпростре по сериозно в организма.
Никога не съм предполагал, че всъщност т.нар лаймска болест може да се развие по симптоми като автоимунно заболяване ... Обаче поне за мен си трябва да прочета още доста, понеже ми стана интересно. А на вас освен да ви пожелая късмет и успех, друго не знам какво да кажа към момента. Но явно причината за недооценяването на това е точно ей такова подценяване от страна на медицинската общност.