Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1685

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Може и да е в погрешната тема, ама да се похваля - станах зарзаватчия. Може би повечето знаете, но за справка на незнаещите - последните 7-8 години бях гост на тъщата на бат Тянко. Та, покрай нея, се зароди в мен мерака по доматите. Знам, че Гошето може да има забележки, но да се похваля.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри IMG-9e65fd2206e8ecf13a9769038e7e4cdc-V.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Може и да е в погрешната тема, ама да се похваля - станах зарзаватчия. Може би повечето знаете, но за справка на незнаещите - последните 7-8 години бях гост на тъщата на бат Тянко. Та, покрай нея, се зароди в мен мерака по доматите. Знам, че Гошето може да има забележки, но да се похваля.
    Нямам забележки ако не бъркам това е биволско сърце (те са много модели) де не ражда кой знае колко но едри и най важното много вкусни плодове

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Нямам забележки ако не бъркам това е биволско сърце (те са много модели) де не ражда кой знае колко но едри и най важното много вкусни плодове
    Не знам какъв е сорта. Тъщата на бат Тянко навремето го е завъдила. Донесли и го от сръбско, а аз взех от нея семе. Наистина е много вкусно , от реколтата съм доволен - има за салата.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Бре,аз имам забележка,амааааа

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Бре,аз имам забележка,амааааа
    Дегустация казваш или...

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Дегустация казваш или...
    И тя(дегустацията),амаааа имах в предвид аранжирането на снимката.Тоз хубав домат много гол

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    И тя(дегустацията),амаааа имах в предвид аранжирането на снимката.Тоз хубав домат много гол
    Уважихме го подобаващо, ама не ми идва на акъла да снимам софрата, че много съм жаден/гладен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •