Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Ами аз наистина се занимавам с компютри това мие професията, освен това и с доста други неща. При пчелите стана просто случайно Ако ти желаеш и искаш да ги гледаш, ела ще ти ги продам барабар с кошерите и инвентара на половин цена ... А пък аз ще си оставя само 1 ..
    Благодаря за предложението! Моите семейства се "въртят" около стоте и не са ми нужни повече. Две дини под една мишница се носят трудно - собствен опит, но... Аз съм частично наследствен пчелар, когато реших да възродя занаята бях на двадесет и горница години, въпреки сигурната ми трудова дейност. Вече съм на петдесет и няколко и от позицията на времето си правя изводите. Та така де - не всичко което хвърчи, се яде.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Благодаря за предложението! Моите семейства се "въртят" около стоте и не са ми нужни повече. Две дини под една мишница се носят трудно - собствен опит, но... Аз съм частично наследствен пчелар, когато реших да възродя занаята бях на двадесет и горница години, въпреки сигурната ми трудова дейност. Вече съм на петдесет и няколко и от позицията на времето си правя изводите. Та така де - не всичко което хвърчи, се яде.
    Аз приемам съвети на драго сърце. При мен имаше 13 изостанали кошера в съседния двор, в единия влезе рояк и така стана. Всъщност никой не ме е питал какво искам. То ми беше просто интересно и се занимавам с удоволствие. Обаче кошерите се увеличават и меда се увеличава. И всичко се увеличава, без да ме пита много какво мисля по въпроса

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •