И двете са дашни,но са необходими доста декари за да се разбере,колко дашни са всъщност.Иначе,като подържаща паша са ок.....В ружата съм виждал по три пчели в цвят.
Нищо не сея!Разчитам на природата.![]()
И двете са дашни,но са необходими доста декари за да се разбере,колко дашни са всъщност.Иначе,като подържаща паша са ок.....В ружата съм виждал по три пчели в цвят.
Нищо не сея!Разчитам на природата.![]()
20230622_101906.jpg
Ако по това(розова йонотера, вечерна иглика) няма пчели по това време, значи има сериозна паша другаде.
20230622_104455.jpg
.........
Преди 15-тина години,един приятел гледаше 20-30крави и се бях спазарил да му отгледам 20дк късна царевица за силаж,като половината от семената бяха слънчоглед.Тааа,слънчоглед а прецъфтя около средата на октомври,тъкмо и кочаните наляха.....И така,3години,осигурявах подхранване на пчелите......чистата печалба от силажа се движеше м/у 1500-2000лв +занимавка за пчелите...
Този пост е редактиран от Angel Yosifov; 23.06.2023 в 06:43.
Бива. Аз гледам да сея(засаждам) това, което го няма покрай мен.
Повече за разнообразие на окото...
И все пак, като видя пчели накацали по нещо посято от мен, се кефя.
Понякога, гонейки голямото, забравяме удоволствието, което дребните неща, могат да носят в ежедневието ни.
Преди години бяха около 500декара поне толкова казаха но тогава имах няколко отводки извадих от 5-6 отводки половин тенекия просто толкова имаше за вадене другото си бе за тях но това бе най хубавия мед де съм опитвал на цвят един такъв измислен но с консистенция кристализация като меко сирене дунавия например и страхотен вкус.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))