Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 99

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    16.03.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Не ти се мешам в работите и акъл не ти давам щото нямам и за мен но едни умници от западен Сибир умуват, че племенна работа при пчелите с обединение не се прави а чрез бракуване като периодично се трепе новопоявилата се млада пронесла майката
    Аз от племенна работа не разбирам , нямам и намерение за сега , само знам ,че не искам да увеличавам семействата и тези който имам са ми предостатъчни.
    Аз мисля , че трябва да внасям свежа кръв при мойте пчели и затова купувам .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от maxtop Виж публикацията
    Аз от племенна работа не разбирам , нямам и намерение за сега , само знам ,че не искам да увеличавам семействата и тези който имам са ми предостатъчни.
    Аз мисля , че трябва да внасям свежа кръв при мойте пчели и затова купувам .
    Интересна теза за свежата кръв при други животни вероятно върши работа но при пчелите де се онодат с н броя търтей едва ли .Пак според гореспоменатите корифей всеки кошер да си прави майка за него си.Разбира се това не се вписва в ученията на тия де търгуват с тия неща но те са за професионалистите.Един себе уважаващ се хобит трябва сам да си прави майките тоест пчелите.Мое си мнение

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •