Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 770 от 807 ПърваПърва ... 270670720760768769770771772780 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 7,691 до 7,700 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Министерство на културата назначи проверка на финансирането на drag queen шоу в бар с 93 хил. лв.

https://tribune.bg/bg/obshtestvo/min...ulturata-nazn/

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Демографски срив: В България е по-тежко, отколкото в Босна

https://www.dw.com/bg/%D0%B4%D0%B5%D...%B0/a-54686414

25.08.2020

През 2050 година населението на България ще се е свило с 39% в сравнение с 1990, пише британското списание "Икономист". Дори в Босна, която е била близо четири години във война, положението не е толкова тревожно.

,,Броят на българите, живеещи в Европейския съюз, Великобритания и държавите от Европейската асоциация за свободна търговия, е нараснал от малко над 305 000 през 2010 година до 890 000 през 2019. Само в Германия броят на българите е скочил с 820% за последните 14 години: от 39 000 през 2005 до 360 000 през 2019 година.,,

,,Кой ще работи в България?,,
    [/COLOR]

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Министерство на културата назначи проверка на финансирането на drag queen шоу в бар с 93 хил. лв.

https://tribune.bg/bg/obshtestvo/min...ulturata-nazn/
    Гоше, мани ги тия драгове, ами виж нашата гордост Даката какви ги твори...https://www.youtube.com/watch?v=qu0UlarE5Us

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Гоше, мани ги тия драгове, ами виж нашата гордост Даката какви ги твори...https://www.youtube.com/watch?v=qu0UlarE5Us
    Като изгледах първия клип се сетих за една книга н а Екзюпери де я бях чел преди много години та си дадох малко труд и я намерих та за тоя цитат става дума:
    ,,Когато бях на шест години, видях веднъж в някаква книга за Девствения лес, която се наричаше „Преживени случки“, една великолепна картина. Картината изобразяваше една змия боа, която гълта някакво диво животно. Ето копие от рисунката.
    В книгата се казваше: „Змиите боа поглъщат плячката си цяла, без да я сдъвкват. След това не могат да помръднат и шест месеца спят, през което време храната им се смила.“Тогава дълго мислих за приключенията в джунглите и успях и аз да направя с цветен молив първата си рисунка. Моята рисунка номер 1. Тя беше такава:
    Показах прекрасното си произведение на възрастните и ги попитах дали моята рисунка не им вдъхва страх.Те ми отговориха: „Че защо една шапка ще вдъхва страх?“Моята рисунка не изобразяваше шапка. Тя изобразяваше една змия боа, която бе глътнала и смилаше слон. Тогава нарисувах вътрешността на змията боа, та да могат възрастните да разберат. На тях винаги трябва да им обясняваш. Моята рисунка номер 2 беше такава:
    Възрастните ме посъветваха да не рисувам змиите боа, както те изглеждат отвън и отвътре, и да се занимавам с география, с история, със смятане и с граматика. Ето как, още когато бях шестгодишен, изпуснах великолепното поприще на художник. Бях обезсърчен от неуспеха на моята рисунка номер 1 и на рисунката си номер 2.Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват.Така че трябваше да си избера друг занаят и се научих да управлявам самолети. Летял съм по малко навсякъде из света. И вярно е, че географията много ми послужи. От пръв поглед можех да различавам Китай от Аризона. Това е много полезно, ако човек се заблуди нощем.,,

П.П.Те такова прозрение като възрастен ме обзе като гледах клипа как се правят майки.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111;18
    2886
    Гледах клип 2 Една друга гледна точка,,Защо пчелите умират зимата"

не мога повече поне за тая вечер. Между другото акалията в клипа е зад камерата а не пред нея

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Гледах клип 2 Една друга гледна точка,,Защо пчелите умират зимата"

не мога повече поне за тая вечер. Между другото акалията в клипа е зад камерата а не пред нея
    И двата клипа ми звучат,...как да кажа,...някак си, иносказателно.
    "...акАлия..."?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    И двата клипа ми звучат,...как да кажа,...някак си, иносказателно.
    "...акАлия..."?
    акълия исках да напиша граматиката не ми е сила а и като сгреша нещо ме мързи да го поправям а иначе казано лично аз видях нещо различно от това де бе казано в клипа

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Имаше една мисъл на проф. Вучков....активен некадърник.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Аз попаднах на една група във фейсбук където въпросния човек пише разни неща. Доста съм разочарован от писаниците там, не мислех че и при пчеларите има толкова простотия ...

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Аз попаднах на една група във фейсбук където въпросния човек пише разни неща. Доста съм разочарован от писаниците там, не мислех че и при пчеларите има толкова простотия ...
    Върни назад в този форум и ще му се насладиш.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Страница 770 от 807 ПърваПърва ... 270670720760768769770771772780 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •