Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Аз попаднах на една група във фейсбук където въпросния човек пише разни неща. Доста съм разочарован от писаниците там, не мислех че и при пчеларите има толкова простотия ...

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Аз попаднах на една група във фейсбук където въпросния човек пише разни неща. Доста съм разочарован от писаниците там, не мислех че и при пчеларите има толкова простотия ...
    Върни назад в този форум и ще му се насладиш.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Малко за банките и инфлацията, доколко е така , но понеже съм забелязал че пускате отвреме навреме разни статии и видеа с по-конспиративна насоченост и аз да пратя нещо.

https://www.youtube.com/watch?v=y4SGsneWQgU

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Специално за " въпросния човек" искам да вметна, че е един вид пчелар - шоумен и доста от нещата които говори са с едничката цел да става весело... (поне доскоро беше тъй и не вярвам да е изменил на себе си...)

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Специално за " въпросния човек" искам да вметна, че е един вид пчелар - шоумен и доста от нещата които говори са с едничката цел да става весело... (поне доскоро беше тъй и не вярвам да е изменил на себе си...)
    Понеже видях че си отговори. Аз останах разочарован по принцип. Това което се пише там не е за пчелите и за пчеларстване. А са някакви заяжданици между хората и някаква политика за някакви пари. Няма как при толкова разделени хора да се постигне какъвто и да е било резултат в дългосрочен план. Това е и една причина в България нещата да не вървят. Няма гражданско общество и хората не се уважават помежду си. Всеки гледа самостоятелно да се оправя, а това не е хубаво. Живял съм и в чужбина и това може би е една от съществените разлики. Там има общество и хората се зачитат помежду си.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    ЗА КАКВО ОСВЕН СКАНДАЛНОТО ДРАГ КУИН ШОУ, ПОТРЕСЛО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

https://novini247.com/novini/za-kakv...a_6154389.html

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Европарламентът одобри забрана за нови коли на бензин и дизел след 2035 г.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32271287.html

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •