Бъдете много внимателни с даването на прашец, било то и от собствено производство!
Бъдете много внимателни с даването на прашец, било то и от собствено производство!
Аз лично не съм и не мисля да давам, макар че след пресяването на прашеца ми остана доста, който направо изхвърлих. Преди доста години имах проблем с болести и ... парен каша духа. Тази година две от семействата проявиха варовито пило в сериозна стенен. От тях не съм вадил прашец и ей така за спорта ги мъчих, накрая ливидирах.
ПП Грешка, три бяха болни, като последното му приложих една "хватка" и тази година ще разбера има или няма полза от това.
Разбира се, че трябва да се внимава. Търсеният положителен ефект, много лесно може да се превърне в негативен. Аз говорех по принцип, а всеки трябва да е наясно за себе си как, кога, по колко и каква белтъчна храна да дава.
Ето, Майстора казва- " в природната аптека има.".
Има, ама,... леската измръзна, един ден, ако излизат и събират, 2-3 дни са вътре. При мен сега цъфтят по-масово дрян, бряст, тук-таме мъртва коприва, но са на границата и те да измръзнат...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))