Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Калоянски, подали сме иск в ДСКбанк, синът ми по-точно, че той ги поръча, но още нямаме отговор. Двама асистента от БАН ми ги препоръчаха тези капани, казаха, че са най-добрите за целта, и аз им повярвах за съжаление, не вярвам да са го направили умишлено, един мой човек в щатите счупи телефона да звъни, обаче никой на вдига. Както и да е, съжалявам много, повече няма да препоръчвем нищо на никого изобщо по принцип, не само тука. Да оздравяваш бързо ти пожелавам и много успехи с пчелите!!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Калоянски, подали сме иск в ДСКбанк, синът ми по-точно, че той ги поръча, но още нямаме отговор. Двама асистента от БАН ми ги препоръчаха тези капани, казаха, че са най-добрите за целта, и аз им повярвах за съжаление, не вярвам да са го направили умишлено, един мой човек в щатите счупи телефона да звъни, обаче никой на вдига. Както и да е, съжалявам много, повече няма да препоръчвем нищо на никого изобщо по принцип, не само тука. Да оздравяваш бързо ти пожелавам и много успехи с пчелите!!
    Аз проверих фирмата, имала е дейност и са имали спонсориран проект за тези неща, обратно в 2008ма , но не знам по каква причина явно не го подържат това повече и явно е попаднало в нечии други ръце. Така ми се струва но не искам да дълбая.

Друго интересно е че ОББ отказаха транзакцията онлайн и още тогава ми светна лампата. Но човек като не се вслушва. После Револют и те не дадоха, но аз отидох и отблокирах транзакцията че да може да мине ...

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Моите кошери ги отворих днес. 7 бройки имам. Три са слаби и четири добре. Сложих им само храна и не съм ги бутал че ми е трудно, а и температурата не е подходяща, само 12 градуса.
    Нещо което не съм забелязвал друг път. Кошерите са с южно изложение и самите клъстери от пчели се бяха изместили на изток към преградната дъска. Обикновено и предишни години си стоят в западната част. Предполагам, просто са започнали да посвършват меда и затова са се изместили. Но пък като вдигнах 3тата пита от запад на изток, там където нямаше почти пчели си имаше меден венец и все едно са я подготвили за пило. То мина и доста време. Последно съм ги отварял края на октомви да ги третирам с оксалова. Но ми се сториха в добро здраве и си имат и мед мисля да изкарат още време..

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    След 6-7 дни мъгла и мокреж, днес слънцето се показа за един час и пчелите се облетяха. Първите джанки тук-там отвориха единични цветове. Десетина дни по-рано... Ако прогнозата за липса на отрицателни мин. температури се сбъдне ще е добре.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    След 6-7 дни мъгла и мокреж, днес слънцето се показа за един час и пчелите се облетяха. Първите джанки тук-там отвориха единични цветове. Десетина дни по-рано... Ако прогнозата за липса на отрицателни мин. температури се сбъдне ще е добре.
    Друга прогноза казва, че ще са до -10. Ха сега, ходи им вярвай.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Screenshot_20230304_193427_Google.jpg
    Някак,... ми се ще да вярвам.
    Е, има -1, ама това да е.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ако гледаш руснаците, те или са тотал щета или се бъзикат с нас. Тяхната прогноза е фрапиращо грешна. Миналата година бяха объркали с 40 градуса за 10ти февруари. Даваха го -20 а то беше +20 и като цяло винаги е трагедия.
    Този пост е редактиран от Nik_m; 05.03.2023 в 07:12.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Времето ще е топло не ги гледайте тези прогнози. При нас сега майка ми каза, не си спомням такава аномалия. Миналата година по това време беше дъжд и сняг и натрупа, пазя си видео.
    Джанките при мен и кайсиията са започнали да цъфтят. А това друг път се случва началото на Април. Съответно не стига че не съм пипнал кошерите освен да им сложа твърда храна, а има и вероятност да им пропусна развитието. Но аз така или иначе не ги стесних и това май ще се окаже плюс, тъй като дават хубаво време и няма да има проблем с температурите, поне до 20ти март.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •