Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4218

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Калоянски мениск ли скъса нещо, че съм изтървал?...и да ти се оплача - гризнах хурката с ония капани за слепи кучета от Америката, пих една студена вода за 120 долара за 12 капана - оня калифорнийския чифутин нищо не ми прати мамичката му англосакска крадлива неумита!
    Аз пък теб те обвиних ... че ти си ги направил тези далавери по български (поръчах за 60 долара). Ами трябва да пуснем иск. Ама много време мина и не ми се разправя. Дано да не си ти "скамера". По принцип аз не се подлъгвам по тези неща и ми направи впечатление, обаче викам, щом ти казваш че става значи е ок.
    Аз счупих тежко подбедрицата и двете кости тибия и фибия. И съм с операция и доста желязо, но ще се оправя, обаче много време отнема и още съм с патериците.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Аз пък теб те обвиних ... че ти си ги направил тези далавери по български (поръчах за 60 долара). Ами трябва да пуснем иск. Ама много време мина и не ми се разправя. Дано да не си ти "скамера". По принцип аз не се подлъгвам по тези неща и ми направи впечатление, обаче викам, щом ти казваш че става значи е ок.
    Аз счупих тежко подбедрицата и двете кости тибия и фибия. И съм с операция и доста желязо, но ще се оправя, обаче много време отнема и още съм с патериците.
    Мисля, че е по добре да се гледаш себе си а на пчелите само питки без стесняване и други маймунджулуци

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •