Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Налбатина може и да е ковач но ковача може и да не е налбатин
А, подкови да искаш. И аз ще ти направя, без да съм майстор... Една подкова на пазара струва 6-7лв. Хубавият нож тръгва от 150лв. и стига до четерицифрена сума.
Голям съм будала,... виж какви работи взех да обяснявам точно на тебе.
Р.Р.
Видях късно, какво си дописал. Да, правех си подковите, подковавам и коне. Ама да сравнявам налбантина с майстора-ножар, е все едно да сравнявам ММА с художествената гимнастика.
Ти с тия ножове вампири ли ще дереш та си толкоз придирчив
П.П.Онзи ден гледах за каматаб на Рамзес или не знам си кой фараон де била кована от метеорит и тия се чудаха как едно време са можели да изковат такова чудо а аз си казах те пирамидите са построили та една кама от никел няма да изковат
Преди време работих в една кланница в Испания там имаше едни ножове по 5-6евро на външен вид много смотани с пластмасови дръжки но много режеха като попитах разбрах, че там имало няква толедска стомана де била много качествена и едно време правели мечове но така и не разбрах тия ножове с такава стомана ли са но арабите си коват мечовете от ресори на японски коли
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))