Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 233

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не. Не е правил. Само е ползвал мои. Ха, ха..... Раковски. Ножовете ги правя поради тази причина, че се занимавам с дърворезби, картини, ковано желязо и др., за да си чеша крастата. Ножовете не ги продавах, но в един момент започнаха да ме "затрупват". Ха, ха... добре развито хоби.
    Продължаваш ли да работиш и би ли направил нещо по поръчка?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Продължаваш ли да работиш и би ли направил нещо по поръчка?
    Малко съм се отпуснал, но дай да видим, пък ще преценим.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Малко съм се отпуснал, но дай да видим, пък ще преценим.
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20230206_094259.jpg
Прегледи:      76
Размер:	126.6 KB
ID:	12013
    Китайска ножка, струваща 7-8лв. по битаците. Качеството напълно отговаря на цената Въпроса е, че ми пасва идеално, като форма и размер.
    Говоря за нож в същата форма. Нямам претенции за екстри(гравюри и т.н.). Също не държа на металната част от чирените и на отвора в острието.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20230206_094259.jpg
Прегледи:      76
Размер:	126.6 KB
ID:	12013
    Китайска ножка, струваща 7-8лв. по битаците. Качеството напълно отговаря на цената Въпроса е, че ми пасва идеално, като форма и размер.
    Говоря за нож в същата форма. Нямам претенции за екстри(гравюри и т.н.). Също не държа на металната част от чирените и на отвора в острието.
    Работя само големи. Такива.... правех когато бях малък. Шегувам се. Занимавам се само с луксозни. Е, някои направо си ги ползват здраво, но как съм казал....всеки си....жената, как си знае. Та, няма да свърша работа. Иначе познавам майстори именно на такива, но още по-сложно става, че трябва да им се моля. Качеството може да не ме задоволи, а няма да има как да им правя забележки. И те така подробности....
    Тежко се говори с глухи!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Работя само големи. Такива.... правех когато бях малък. Шегувам се. Занимавам се само с луксозни. Е, някои направо си ги ползват здраво, но как съм казал....всеки си....жената, как си знае. Та, няма да свърша работа. Иначе познавам майстори именно на такива, но още по-сложно става, че трябва да им се моля. Качеството може да не ме задоволи, а няма да има как да им правя забележки. И те така подробности....
    Е, като няма, няма. Здраве да има.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    А аз си мислех за сатър
    Направо ударих на камък не,ами на два камъка
    Харесах си един сатър на пазара,към 2кг от неръждавейка, ама нямах толкоз кеш,а майстора нямаше посттерминал

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    А аз си мислех за сатър
    Направо ударих на камък не,ами на два камъка
    Харесах си един сатър на пазара,към 2кг от неръждавейка, ама нямах толкоз кеш,а майстора нямаше посттерминал
    А едно време какви посттерминали имашееее...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Мастер дипломат си но ,,Младите специалисти, не могат да работят! Затова пък, опитните специалисти умеят да не работят!,,

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Мастер дипломат си но ,,Младите специалисти, не могат да работят! Затова пък, опитните специалисти умеят да не работят!,,
    Съгласен съм с теб. Иска ми се да не му отказвам на колегата, но трябва да се работи. Направата на един нож си е доста работа и отнемане на време. Колкото е по-голяма заигравката по него, толкова повече внимание изисква. Колегата Кразз каза, че не държи на много от елементите, но ако ще правя аз нещо, ще трябва да се изработи добре. Ако е за каквото и да е, той вече си е купил такова. А и мързел ме е налегнал, а знаеш, че по-старите майстори се вадят от летаргия...трудно. Дипломат!?
    Тежко се говори с глухи!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Съгласен съм с теб. Иска ми се да не му отказвам на колегата, но трябва да се работи. Направата на един нож си е доста работа и отнемане на време. Колкото е по-голяма заигравката по него, толкова повече внимание изисква. Колегата Кразз каза, че не държи на много от елементите, но ако ще правя аз нещо, ще трябва да се изработи добре. Ако е за каквото и да е, той вече си е купил такова. А и мързел ме е налегнал, а знаеш, че по-старите майстори се вадят от летаргия...трудно. Дипломат!?
    В момента си разбивам банята, че тръбите се запушиха от 93година са уж подцинковани ма пак изкараха 30години, че тия сегашните я изкарат 5-6 я не.Проблема е че ще трябва да сменям и плочките , че са едни бели мънинки демоде а пода са едни такива суросинкяви все едно ларвите на монголски щурци са ги акали та трябва се сменят а аз не мога нещо с геометрията ич ме няма брата може ама не иска молих му се кажи колко пари или колко работочасове трябва да върна няма да се пазаря но човека неще и то не че аз имам претенции стига да не се спъвам в тях няма проблем стига да не се занимавам с пишман майстори но мастера брато неще и знаеш ли що. Що е перфекционист слага мастар 2 метра на банята и къде и да сложиш лист хартия като го затиснеш с мастара ако го дръпнеш се къса, лятото му помагах да отлее плоча около 30ина квадрата така бе изчислил тъбата на канализацията, че височината дойде до моколо милиметъра.Всичко добре ама за перфекционистите има един малък проблем няма производителност е стига да не правят яйцата на Фаберже.
    Дипломат си си мое си мнение

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •