Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 147 от 169 ПърваПърва ... 4797137145146147148149157 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,461 до 1,470 от общо 1685
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    А вкусът? По моя вкус, месото минало един път през фризера, не ми е хубаво... Предпочитам този начин на съхранение.Прикачен файл 11924Прикачен файл 11925
    Е, то и на мен ми е сладко като отворя буркана с домашно стерилизирано месо, ама няма кой да се занимава вече. Да не влизам в обяснения. Всички си спомняте как беше едно време, когато във всеки двор имаше добитък, старците как го приготвяха, а ние помагахме. За суджука - много брашно отива зян. Аз правя по 80 кг, че много ящни моите дечурлига. Да са живи и здрави, ще правя, ако трябва и повече, но съхранението на такова количество, от което има до следващата зима, слагам във фризера.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Егати найлона, егати чудото. На цената на един пакет или едно руло ще купиш найлон колкото за един парник!?!? Вярно, не съм толкова беден, че дори минавам и в по-горен клас, но все пак парите си не ги рина с лопатата, че да ме премятат. Едно време дЕдо все е вакуумирал!?!?
    Ти сега клечиш ли край огъня, имаш ли кокошки, пуйки, добитък като дЕдо си? Всяко нещо с времето си бре. Ей го на, чиляка търси друго приложение на вакуум машинката. Неще да чупи на ръка орехи.
    Научно техническата революция роди един лозунг - Чрез техниката към прогрес. Де го дедо Фори да се включи

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Е, то и на мен ми е сладко като отворя буркана с домашно стерилизирано месо, ама няма кой да се занимава вече. Да не влизам в обяснения. Всички си спомняте как беше едно време, когато във всеки двор имаше добитък, старците как го приготвяха, а ние помагахме. За суджука - много брашно отива зян. Аз правя по 80 кг, че много ящни моите дечурлига. Да са живи и здрави, ще правя, ако трябва и повече, но съхранението на такова количество, от което има до следващата зима, слагам във фризера.
    Ее, разбира се, всеки се старае да постигне някакъв баланс и да си улеснява живота, както и колкото може. Не ми забелязвай, аз съм си едно "говедо", 'дето, когато му е зор, му е най-добре... И го съзнавам, а не правя нищо, за да променя нещата...
    За Дончев не знам, ама аз клеча до огъня и се улавям, че ме кефи...

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Ее, разбира се, всеки се старае да постигне някакъв баланс и да си улеснява живота, както и колкото може. Не ми забелязвай, аз съм си едно "говедо", 'дето, когато му е зор, му е най-добре... И го съзнавам, а не правя нищо, за да променя нещата...
    За Дончев не знам, ама аз клеча до огъня и се улавям, че ме кефи...
    И мен ме кефи, но жената хич не я кефи. Все едно е правена в дворец......пусти боой.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ти сега клечиш ли край огъня, имаш ли кокошки, пуйки, добитък като дЕдо си? Всяко нещо с времето си бре. Ей го на, чиляка търси друго приложение на вакуум машинката. Неще да чупи на ръка орехи.
    Научно техническата революция роди един лозунг - Чрез техниката към прогрес. Де го дедо Фори да се включи
    Майка ми, Бог да я прости ги правеше тия неща, които сега няма кой, защото не знаят как. Ей, такива буркани, същите като на Кразз, с много сок, който става на желе, а ако има и крехки хрущяли....протекоха ми....
    Та, "дразня" се, че се мъчат да ни правят на будали....какъв е този найлон!?!? Ама искаш да се съглася, че времената били други....други ли??? Хайде да не задълбавам, че в момента по телевизията дават Лорер как се мъчи да ни прекара едни батерии, точно като едни торби от найлон за вакуумиране. Тарикати.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Майка ми, Бог да я прости ги правеше тия неща, които сега няма кой, защото не знаят как. Ей, такива буркани, същите като на Кразз, с много сок, който става на желе, а ако има и крехки хрущяли....протекоха ми....
    Та, "дразня" се, че се мъчат да ни правят на будали....какъв е този найлон!?!? Ама искаш да се съглася, че времената били други....други ли??? Хайде да не задълбавам, че в момента по телевизията дават Лорер как се мъчи да ни прекара едни батерии, точно като едни торби от найлон за вакуумиране. Тарикати.
    Ами като има будали, ще има тарикати. Аз те имам за умен чиляк, ти публицистика гледаш. В тия предавания гостите кой от кой по големи тарикати. По-добре гледай предаването на Ути Бъчваров, та да сме в темата.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Ей, такива буркани, същите като на Кразз, с много сок, който става на желе, а ако има и крехки хрущяли....протекоха ми....
    Само да хвърля патериците и ще напълня такива буркани,като на Краз само с петлета на по 5-6 месеца

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Явно не си се ваксал с наноботите в свободно слово имаше въпрос на Гунчева Та, кой ще ни спаси от Спасителите, питам!

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Гога, като ги гледаш тия юнаци, че си мерят мръвките, кой 50, кой по 100 кила и нагоре увесил, не мислиш ли че с тоя зеленаж злепоставяш СК?
    Инак много добре изглежда и твоето, но не тук му е мястото. То и аз си правя филе или врат "Перо" и се получават идеални и на вкус и на вид, така с благородна плесен по тях както си му е редът, но с тия промишлени количества дето се показват тука, мен ми е неудобно да представя моите бутикови серии...

БатиПейчо, аз вакумиращата машинка си я ползвам за питките. Супер се получава, щото не ми разнасят найлончета навсякъде из кошера

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Гога, като ги гледаш тия юнаци, че си мерят мръвките, кой 50, кой по 100 кила и нагоре увесил, не мислиш ли че с тоя зеленаж злепоставяш СК?
    Инак много добре изглежда и твоето, но не тук му е мястото. То и аз си правя филе или врат "Перо" и се получават идеални и на вкус и на вид, така с благородна плесен по тях както си му е редът, но с тия промишлени количества дето се показват тука, мен ми е неудобно да представя моите бутикови серии...

БатиПейчо, аз вакумиращата машинка си я ползвам за питките. Супер се получава, щото не ми разнасят найлончета навсякъде из кошера
    И тука, както каза Калин, гледаме да се придържаме, към думите на Осман Дуралиев... Само 'дето сега партията я няма, ама се справяме криво-ляво и без нея.

Страница 147 от 169 ПърваПърва ... 4797137145146147148149157 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •