Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
А вкусът? По моя вкус, месото минало един път през фризера, не ми е хубаво... Предпочитам този начин на съхранение.Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20230112_134022.jpg
Прегледи:      37
Размер:	146.0 KB
ID:	11924Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20230112_133727.jpg
Прегледи:      36
Размер:	129.4 KB
ID:	11925
Е, то и на мен ми е сладко като отворя буркана с домашно стерилизирано месо, ама няма кой да се занимава вече. Да не влизам в обяснения. Всички си спомняте как беше едно време, когато във всеки двор имаше добитък, старците как го приготвяха, а ние помагахме. За суджука - много брашно отива зян. Аз правя по 80 кг, че много ящни моите дечурлига. Да са живи и здрави, ще правя, ако трябва и повече, но съхранението на такова количество, от което има до следващата зима, слагам във фризера.